Broken pokemon?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Im Inylo, Feb 17, 2009.

Feb 17, 2009

Broken pokemon? by Im Inylo at 3:17 PM (866 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Im Inylo
    OP

    Banned Im Inylo Banned

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    111
    Country:
    Canada
    Hey guys... I was trying to use some cheats for my pokemon game, including shiny pokemon, all items, etc. and it was all fine until... About the part where you fight the first pokemon using ur starter... Then it freezes! any help?
     
  2. Im Inylo
    OP

    Banned Im Inylo Banned

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    111
    Country:
    Canada
    Help? Anyone?
     
  3. RAIDEN!

    Member RAIDEN! GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    105
    Location:
    some were in the world
    Country:
    United States
    it has to be a glitch
     
  4. Sir-Fritz

    Member Sir-Fritz GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,336
    Location:
    Brisbane, Australia
    Country:
    Australia
    Dont cheat, thats the only way, ONLY!!
     
  5. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i do agree with Sir-Fritz! DONT CHEAT [​IMG]

    however it could be you activated too many cheats or some of those cheats are not compatible with your flash card [​IMG]

    just try use a few codes lesser or this problem is persistant then stop using any cheat

    by the way, what is your flash card?
     
  6. Im Inylo
    OP

    Banned Im Inylo Banned

    Joined:
    Feb 10, 2009
    Messages:
    111
    Country:
    Canada
    Its DSTT, and i was only using like 4 cheats.
     
  7. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Start a new game with no cheats enabled, get past that point in the game, save, re-enable cheats.

    Problem solved.
     

Share This Page