Bricked Acekard 2i

Discussion in 'Acekard' started by Diablo1123, Mar 17, 2011.

Mar 17, 2011

Bricked Acekard 2i by Diablo1123 at 12:01 AM (1,097 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Diablo1123
    OP

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    I decided to try playing some DS today and found out it wouldn't boot my AK2i.
    I'm running it on a DSL and it shows up as a game with no name and no title. After selecting it, both screens turn white and nothing happens. I've tried flashing the firmware but it gets stuck at "Progress 0%". I've had this acekard 2i for probably over a year now and it should have already had this firmware update installed.
    I have an Acekard 2 and that works perfectly fine, however I want to get my AK2i working.

    The updater shows my AK2i with a Chip id of 0fc2, HWid of 8181, and I bought this from DealExtreme a while ago.
    I've also tried the paper trick and the R4i updater with the same results.
     
  2. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Are you running the DSl updater from the AK2 then swapping for the 2i?
     
  3. Diablo1123
    OP

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    Yeah
     
  4. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Dunno what to tell you then, I think it's dead.
     

Share This Page