1. cwstjdenobs

    cwstjdenobs Sodomy non sapiens
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    Again proving you can't read numb nuts.

    [03:16:02] bootmii works almost perfect for me (nand backup great), just my sdhc card doesn't load anymore on homebrew channel 1.0.2.
    [03:17:38] simple sd works, sdhc not. the cards contains the same files.
    [03:18:59] i've try by reformatting with the nand backup and with the pc reformat
    [03:19:43] if u need the sdhc model it's an sandisk sdhc 16gig extreme 3
    [03:19:55] it worked on hbc 1.0.1

    and if you notice there's no mention of emulators not working or it breaking SDHC for anything but the HBC. If you are having that issue and are not the one who filed the bug report I linked to then sign up on there and confirm it and help towards fixing it instead of just whinging and not doing anything to help
     
  2. BrandonG777

    BrandonG777 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    Like I said EVERYONE GO INSTALL IT. I was lying it really works perfectly, not one single bug.

    Now go pick a fight with someone else and grow up.

    BTW, I use the same nick for my bug reports as I do on here.
     
  3. cwstjdenobs

    cwstjdenobs Sodomy non sapiens
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    So post it in the bug I linked to, confirm the bug, and get people wanting to fix it. It's more likely the homebrew uses the HBCs IOS by default, have you tried downgrading the HBC to 1.01?
     
  4. Jacobeian

    Jacobeian GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    1,889
    Country:
    Cuba
    SDHC support is BUILD IN application (via libogc), this does not magically disappear when you install BootMii

    However, IF you installed BootMii as IOS(254) and IF the application reload that particular IOS, yes, maybe this can broke a lot of things (since libogc applications are not compatible with Mini/Bootmii) This can happen when DVDX is started by apps (depending on the DVDX installation you choose)
     
  5. cwstjdenobs

    cwstjdenobs Sodomy non sapiens
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    If you try to load IOS254 from an app (or set it as your system menu IOS in preloader) it launches bootmii.

    Try this

    CODE#include
    #include
    #include
    #include

    int main(int argc, char **argv)
    {
    ÂÂÂÂint ret = IOS_ReloadIOS(254);
    ÂÂÂÂreturn 0;
    }

    That will launch bootmii. Anyone wants to make a channel heres the dol http://www.mediafire.com/file/mmzwinztg1l/template.dol
     
  6. BrandonG777

    BrandonG777 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    I did post it, that's why I said i post bugs under the same name. And as I said yes I did downgrade it works but the individual apps don't. The guy that wrote ftpii is the only one who fixed his app so far that I know of.
     
  7. cwstjdenobs

    cwstjdenobs Sodomy non sapiens
    Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    Brandon, you haven't posted on the relevant bug report, there's no comments on coreduo0099s bug report and no votes for it. You think this is a bug with BootMii, but you're commenting on a totally different bug in the Homebrew Channel section, a known bug that's been worked on. I'm not having any problems so can't comment, but if you vote for and comment on the other bug, give them some info about your setup, you can help fix this for anyone else in the future.

    But seriousley, a installing a boot2 wad from a game (Twilight Princess has it) and deleting IOS254 with ATD will fix your problem if it is BootMii related.


    EDIT:
    Oh, and some apps don't like how BootMii Backup formats the SD card, I had a few not like my 8GB SDHC card until I reformated it (error -1)
     
  8. Teh H4rRy

    Teh H4rRy GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 12, 2009
    Messages:
    145
    Country:
    I installed BootMii but only as Boot2, what does the IOS actually do? I already had homebrew channel installed with Twilight hack and upgraded with nintendo to 4.1E Do i need the IOS? is it useful?
     
  9. nabster92

    nabster92 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2009
    Messages:
    1,630
    Country:
    United States
    You don't really need the IOS version but it won't hurt to have it. All it does is allow you to get to the bootmii menu from the HBC by pressing home in it and clicking launch bootmii (provided you have the most recent HBC as well)

    The boot2 install is far more useful and is all that is really needed as far as bootmii is concerned. As long as you have boot2 bootmii installed with a NAND backup from it you have all you need from it.
     
    laz305 likes this.
  10. Sameal

    Sameal Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 5, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    A bit off topic, however, I was searching for this answer.

    Thanks man.
     
  11. melodical

    melodical GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 8, 2009
    Messages:
    181
    Country:

    "A bit off topic, however, I was searching for this answer."


    Me too! Thanks!
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - BootMii, BOOT2,