Blank screen on 3.2E

Discussion in 'Wii - Hacking' started by digi247, Jul 11, 2009.

Jul 11, 2009

Blank screen on 3.2E by digi247 at 1:38 PM (607 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. digi247
    OP

    Newcomer digi247 Newbie

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United Kingdom
    Hi Guy's

    I need some major help, My wiii was working perfectly but i decided to install the latest Neogamma R5 as a channel ( a lot easier for my kids ). The problem is now when i turn on the wii i just get a quick glimpse of the wavey start and then a blank screen and nothing else does this mean my wii is bricked.

    Firmware is on 3.2E with HBC and i think i have starfall installed not too sure though, Please can anyone help what do ineed to fix this.


    Thanks for any help.
     
  2. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Where did you get the channel from?

    What's a "wavey start"?

    Do you have a modchip?

    Do you have cioscorp?

    If you have starfall, did you enable the required options to autoboot zelda? Also do you have the twilight hack savegame still installed?
     
  3. digi247
    OP

    Newcomer digi247 Newbie

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United Kingdom

    Wavey start is where all the Wii tv screens appear for a moment then screen goes black

    No modchip at all just the Zelda hack with HBC and Neogamma 5 wad installed

    No cioscorp

    Not too sure about the autoboot zelda i have tried Zelda in the wii but it will not boot, I do have the twilight hack game save still installed.

    Thanks
     
  4. WiiPower

    Member WiiPower GBAtemp Guru

    Joined:
    Oct 17, 2008
    Messages:
    8,165
    Country:
    Germany
    Did you press the Y button of a gamecube controller(eithet port 1 or 4, i forgot which one) while booting?
     
  5. digi247
    OP

    Newcomer digi247 Newbie

    Joined:
    Jan 5, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United Kingdom

    Thanks for the help wiipower i eventually swapped it out at my local store for a new one as it was still within warrant period.

    This time i will install bootmii so i can geta nand flash backup



    Thanks again
     

Share This Page