Black titles after updating sysnand

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by stevie187, Nov 13, 2015.

  1. stevie187
    OP

    stevie187 Member

    Newcomer
    1
    Nov 10, 2015
    Hi all,

    After updating my sysnand to 9.something my emunand 8.something has a number of black titles one called banner one is a system transfer and the other 2 don't load....any idea whats happened how I remove? or is a format needed? I tied restoring my sysnand to my emunand but it won't boot just keeps cycling.....
     
  2. stevie187
    OP

    stevie187 Member

    Newcomer
    1
    Nov 10, 2015
    sysnand is fine by the way.......
     
  3. Tony_93

    Tony_93 GBAtemp Addict

    Member
    7
    Jun 13, 2015
    United States
    California
    You could just format emunand again.
     
  4. Ammako

    Ammako GBAtemp Guru

    Member
    10
    Dec 22, 2009
    Canada
    What if you update your emunand?
    When I first made my emunand with rxtools, was on 6.2.0-10U, I had three black titles on my emunand that didn't boot. They disappeared when I did system update.
     
  5. stevie187
    OP

    stevie187 Member

    Newcomer
    1
    Nov 10, 2015
    That was gonna be my next move......

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Thanks btw
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice