Bakugan Battle Brawlers Problem

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by naruske, Oct 19, 2009.

Oct 19, 2009
  1. naruske
    OP

    Newcomer naruske Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    hi okay on the rom bakugan battle brawlers when im about to throw my bakugan the screen stays black but the music dosent repeat is keeps going
    im using R4i gold 1.30 firmware and yes ive tried backing up and formatting!
     


  2. Masterchamber

    Newcomer Masterchamber Advanced Member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    72
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    same with me
    using r4i ultra
    latest firmware
    black screen after character throws gatecard music keeps playing
     
  3. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    someone who uses r4+ysmenu was able to finish the game and many others who played the game didn't say a word bout it

    so could it be the firmware issue?
     
  4. naruske
    OP

    Newcomer naruske Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    i dunno
     
  5. Masterchamber

    Newcomer Masterchamber Advanced Member

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    72
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    i don't think so
     
  6. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    after a battle no FREEZE, no BLACK OUT [​IMG]
    tested on r4 1.18

    since the game work on r4 1.18, that means the game is CLEAN from AP [​IMG]

    therefore, go bug your flash cart team to fix the firmware
     
  7. ragingchaosgod

    Member ragingchaosgod JUBILEUS QAAL OVOF VOMSARG

    Joined:
    Dec 20, 2008
    Messages:
    575
    Country:
    Philippines
    Working perfectly on R4 with YS...
     
  8. naruske
    OP

    Newcomer naruske Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    lovely....
     
  9. naruske
    OP

    Newcomer naruske Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
  10. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    msg the team to get the help....
    is FIRMWARE related problem
    not game problem...

    as i said..
    if a new game can work on the most hated original r4 + fw 1.18...(not the red box, white box or gold box)
    that means is your firmware's problem not game related problem....
     
  11. naruske
    OP

    Newcomer naruske Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    ITS NOT THE FIRMWARE! this is like kh 358/2 days!
     
  12. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    THEN WHY IT WORKS ON R4 + firnware 1.18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    THINK!!!!

    do you know what is r4 + firmware 1.18 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?
    if not go google!!!


    no one even talk about this game contains a PIRACY PROTECTION
    READ http://gbatemp.net/index.php?showtopic=186075&st=0
     
  13. iMasaru

    Member iMasaru GBATemp's™ Retired Cheats Co-Compiler

    Joined:
    Mar 31, 2008
    Messages:
    440
    Location:
    London, UK
    Country:
    United Kingdom
    does this work with M3 Sakura? my screen goes black right after character design [​IMG]
     
  14. chad13dale

    Newcomer chad13dale Advanced Member

    Joined:
    Jul 1, 2008
    Messages:
    56
    Location:
    Depths of Hell
    Country:
    Philippines
    i encountered this once in my R4 original v.1.18. what i did was that i freed up some space in my memory card by removing other games. anything past 1.5 GB in my pq1 2GIG microSD seems to end up being corrupted. probably a bad sector in the memory card. happens a lot if you keep on putting in and taking out data from the mem card on a frequent basis
     
  15. sadak5

    Member sadak5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    421
    Location:
    Mexico City
    Country:
    Mexico
    I tested it in my Ez-Flash Vi and runs well, sometimes the music gets stuck, but besides that, no problem. I think is a firmware problem, if not, why only works in some cards?
     
  16. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Doesn't YSMenu work with R4 Clones? or only The "old" type of Clones.
     
  17. Zane

    Member Zane Ace Wizard

    Joined:
    Mar 22, 2008
    Messages:
    650
    Location:
    Sweden, Falkenberg
    Country:
    Sweden
    Works flawlessly on my R4 1.18
     
  18. naruske
    OP

    Newcomer naruske Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    hey i think that the european bakugan is coming out so fingers crossed it works!!!
     
  19. naruske
    OP

    Newcomer naruske Member

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    it dosent [​IMG]
     
  20. I am r4ymond

    Member I am r4ymond PFE

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    1,703
    Location:
    Ionia
    Country:
    United States
    Don't double post please. The "Edit" button is there for you to Edit, of course.

    Have you tried YSMenu? Or is it not compatible with R4 Gold?
     

Share This Page