Backup Launcher Not Working Anymore

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by ashketchum9, Mar 25, 2012.

Mar 25, 2012
  1. ashketchum9
    OP

    Newcomer ashketchum9 Member

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I had to update my wii to get Kirby Epic Yarn to work. I deleted homebrew channel and then re installed it after I updated. Now when I click on my GCN backup launcher the green gamecube symbol doesnt even show up... I stuck at a black screen forced to turn off. Any suggestions on how I can fix this? Also how can I get wii games to work?
     
  2. wii knee

    Member wii knee GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 21, 2009
    Messages:
    200
    Country:
    United States
    More info...
    How did you update?
     
  3. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    use Modmii, from my sig........
     
  4. ashketchum9
    OP

    Newcomer ashketchum9 Member

    Joined:
    May 30, 2011
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I did it through a normal update that the wii said I needed.
    Alright i'll try
     
  5. wii knee

    Member wii knee GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 21, 2009
    Messages:
    200
    Country:
    United States
    [​IMG]
     
  6. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,895
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    The disc update from Kirby's Epic Yarn likely overwrote your cMIOS. Use ModMii to re-hack your Wii and re-install your cMIOS. It is recommended you use the ModMii Wizard to install all the latest IOS/cIOS files and install Priiloader to block future updates from having to be installed.

    It is also recommended you use NeoGamma R9 to run your GameCube disc backups.
     

Share This Page