avi player for acekard2i?

Discussion in 'Acekard' started by Langin, May 5, 2009.

May 5, 2009

avi player for acekard2i? by Langin at 7:52 PM (1,931 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    is it there? [​IMG]
     
  2. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    hmmm oke thats not good cos I have two movies on an sd card and software for ak2i and I thought is it possible to play avis on ma dsi?
     
  3. swimmeringer

    Member swimmeringer GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 15, 2007
    Messages:
    132
    Location:
    Behind You
    Country:
    United States

    You better mean the .avi's are on your microsd, not regular sd, because if I hear one more time about this "so the dsi is hacked rite? cn i use my sd card to hack fbi? lol" i am going to explode.


    In case you did mean that;

    it will not work.

    DSi has not been hacked. SD card slot can only be used for official DSi stuff so far.

    ak2i CANNOT access the slot.



    If you didn't, then i apologize and yes, it will need to be converted before use.
     
  4. Findecanno

    Member Findecanno GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    283
    Country:
    United States
    tuna-vids is the avi player but they have to have the xvid codec and be resized right and Ive always had trouble gettin it to work on my ak2i so I would recommend moonshell with dpgs
     
  5. Langin
    OP

    Member Langin GBAtemp's kpop addict

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    4,637
    Location:
    The Hague
    Country:
    Netherlands
    srry micro sd card....
     
  6. Briankealing

    Member Briankealing GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    You cannot play .avi's on any DS. The DS' hardware is just too weak to support any of that. A test was made that ran avi's, but it only got 10fps and was incredibly buggy (I got %99 guru meditation errors)
     
  7. VatoLoco

    Member VatoLoco Don't crush that dwarf, hand me the pliers.

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    2,261
    Location:
    Ya Cant Get There From Here
    Country:
    United States
    Yes, you can play .avi files on yer DS. But, they need to be encoded first and the output quality is inferior to Moonshells video. Here's a Tuna Vids Drag-n-Drop avi converter if you wanna check it out for yourself.

    And, I'll quote PharaohsVizier here =)
     

Share This Page