Anyone have a Transcend 8GB Class 6?

Discussion in 'CycloDS' started by INVAL1D, Jan 16, 2009.

Jan 16, 2009
  1. INVAL1D
    OP

    Newcomer INVAL1D Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    I found one online for 15 bucks, but am unsure if it is up to par with Kingston or Sandisk. Does anyone use one?
     
  2. camintmier

    Newcomer camintmier Member

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    41
    Location:
    WV, USA
    Country:
    United States
    Yup, I've got one. I ordered mine in mid-December from Newegg. Haven't had a problem with it yet.
     
  3. Gara

    Newcomer Gara Member

    Joined:
    Oct 25, 2006
    Messages:
    36
    Country:
    United States
    Mine works fine as well. Seems top notch so far
     
  4. damnesiac

    Newcomer damnesiac Member

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    37
    Location:
    melb.vic.au
    Country:
    Australia
    Trahscend 4gb C6 here, no probs at all.
     
  5. jesterscourt

    Member jesterscourt Not Brad.

    Joined:
    Jan 3, 2007
    Messages:
    2,153
    Country:
    United States
    I have 2, just ordered 2 more, works great.
     
  6. Cortador

    Member Cortador GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 27, 2008
    Messages:
    395
    Country:
    United States
    Never head of 8Gb Class 6 cards :wtf:, could you show me the link pl0x?
     
  7. Ub3rSlug

    Newcomer Ub3rSlug Member

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    Just ordered one yesterday, and I'm about to order a CycloDS. I'll post back with impressions when they get here.
     
  8. sgand

    Newcomer sgand Advanced Member

    Joined:
    Dec 7, 2008
    Messages:
    96
    Country:
    United States
    Transcend is great. Have no problems with mine.
     
  9. INVAL1D
    OP

    Newcomer INVAL1D Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States

Share This Page