Anyone familiar with the code dump error?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by clickclick, Mar 16, 2009.

Mar 16, 2009
  1. clickclick
    OP

    Newcomer clickclick Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    I have been getting this with a few discs, MadWorld being the last one.

    I pop the disc in and no matter what settings or launcher I am using as soon as I launch the game I get a black screen with a series of numbers, the only thing that stand out is a script that says "CODE DUMP ERROR"

    Any idea what causes it? Any remedies?
     
  2. Wiithan

    Newcomer Wiithan Member

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    Usually that only happens when you push reset..on certain loaders..

    Personally, i've never seen nor heard of that error reoccuring
     
  3. koji2009

    Member koji2009 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    1,193
    Country:
    United States
    I had that problem a few times with a bad burn disc... It wasn't a normal bad burn... I think it was when I was using DVD+R but I hadn't changed the booktype to DVD-ROM
     
  4. clickclick
    OP

    Newcomer clickclick Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    So it's a disc problem? Should I just reburn it?
     
  5. BIG MOE

    Member BIG MOE ๔*๖ LORD BIG MOE ™

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    1,253
    Location:
    Wiiland Hills
    Country:
    Syria
    are you using DVD-r or DVD+r media type ? and if you are using DVD+r did you change the settings of your DVD burner book type ??
     
  6. clickclick
    OP

    Newcomer clickclick Member

    Joined:
    Nov 19, 2006
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    Im using DVD-
     
  7. kwirky

    Newcomer kwirky Advanced Member

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    69
    Country:
    United States
    I saw the core dump error when I tried to run the Wii fit (Taiwan Chinese Version DVD) on my US Wii and balance board. After I forced NTSC in the gamma launcher, the problem disappeared.
     

Share This Page