Animal Crossing issue

Discussion in 'Acekard' started by DarkCrudus, Aug 4, 2010.

  1. DarkCrudus
    OP

    DarkCrudus The Ghost

    Member
    1,017
    41
    Apr 15, 2007
    United States
    Minnesota
    Hey guys idk if anyone has had this happen before but while playing animal crossing (both the 1st version and 1.1) when the clock chimes/during the evening/night transition. while it is still evening the night flashes in the background for a split second.

    this is on akaio 1.7.1

    happened on dsl and dsi. with normal acekard2 and acekard2i
     
  2. Mario92

    Mario92 GBAtemp Advanced Fan

    Member
    878
    84
    Feb 20, 2010
    Finland
    Finland
    Actually yes. I though it was lighting or something [​IMG]
    Also sometimes it says out of the blue "good morning!" and on bug off day it said "bug off day is over" and right after that "today is bug off day".

    I quitted playing it becouse Whitney was only reason to play it >_>
     
  3. Syman

    Syman Advanced Member

    Newcomer
    77
    0
    Jan 11, 2008
    the back of beyond
    i noticed this too, only since i upgraded to AKAIO 1.7.1
     
  4. DarkCrudus
    OP

    DarkCrudus The Ghost

    Member
    1,017
    41
    Apr 15, 2007
    United States
    Minnesota
    i tried all the dma modes and none of them fixed the problem.. =/
     
  5. DarkCrudus
    OP

    DarkCrudus The Ghost

    Member
    1,017
    41
    Apr 15, 2007
    United States
    Minnesota
    Hm I updated to the latest loaders, which i didnt know there was any newer ones (7-15-10)

    and it seems to be that this issue is gone. i think, played for about 45min, the bells rang at 1am like it was suppose to. no flash randomly or bells goin off randomly