AK2 rom problem

Discussion in 'Acekard' started by to3cutter, Oct 15, 2008.

Oct 15, 2008

AK2 rom problem by to3cutter at 4:40 PM (952 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. to3cutter
    OP

    Newcomer to3cutter Member

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    21
    Location:
    Croatia/Zagreb
    Country:
    Croatia
    Problem with new Bleach Dark Souls on AK2 with AKAIO 1.2, cannot load save on game start. Getting error "DATA IS CORUPTED" and playing from start.
    Anyone?
     
  2. gratefulbuddy

    Member gratefulbuddy amateur lunatic

    Joined:
    Apr 4, 2007
    Messages:
    802
    Location:
    on the wheel
    Country:
    United States
  3. to3cutter
    OP

    Newcomer to3cutter Member

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    21
    Location:
    Croatia/Zagreb
    Country:
    Croatia
  4. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    the auto detect routine in the firmware isn't perfect, but akaio offers you the option to manually set it. checking advanscene's release list the rom is 512kbit save type. so first make sure that is set up correctly. i have been told that bleach will corrupt save data on the U release on all flash kits due to some problem with the header. you need to unpack the rom and patch in the japanese header to fix this problem. i haven't done it so i can not provide more information.

    goodluck
    -another world
     

Share This Page