Acekard2i and DSi

Discussion in 'Acekard' started by JinTrigger, Mar 22, 2010.

Mar 22, 2010

Acekard2i and DSi by JinTrigger at 7:00 PM (928 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. JinTrigger
    OP

    Member JinTrigger Asentrix Studios

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,550
    Location:
    Lunesta/Mysteria
    Country:
    United States
    Alright some of you may remember the situation with my DS phat, how the top screen was broken...Well thanks to my new well paying job I've gotten a brnd new DS Lite....but I've decided to go ahead and just get a DSi (not an XL). Is there anything I need to do with the various games, apps, and what not on my acekard to get it prepared for the switch
     
  2. BobTheJoeBob

    Member BobTheJoeBob The most optimistic person on the temp. :)

    Joined:
    Aug 2, 2009
    Messages:
    1,691
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Not really, just upgrade your Acekard using the DSl and everything should be fine.
     
  3. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    Yes, use a condom with your Acekard2i & DSi.

    A pair of rubber gloves may also come in handy.
     
  4. JinTrigger
    OP

    Member JinTrigger Asentrix Studios

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    1,550
    Location:
    Lunesta/Mysteria
    Country:
    United States
    Cool....I'll do it tonight. I won't be getting it until wensday. Im just gonna get a refund for the lite (i just got it saturday) and pay the difference with my upcoming check
     
  5. Anti

    Member Anti GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    136
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    Yes but Just remember that DS homebrew on the DSi may not work the same way as on the DS
     
  6. YayMii

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,882
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    Huh? Where'd you hear that from?
     
  7. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    I've got a DSi, and multiple pieces of homebrew do not work. My flash cart's an Acekard with AKAIO, too.

    These are generally programs that do something special with the hardware, such as attempt to back up or restore a save (NO save file backup tool works on a DSi right now D: ) and I've had problems with some games, like Knytt stories.
     

Share This Page