Acekard arm7 patch

Discussion in 'Acekard' started by maybeamac, Dec 24, 2008.

Dec 24, 2008

Acekard arm7 patch by maybeamac at 12:48 AM (1,101 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. maybeamac
    OP

    Newcomer maybeamac Member

    Joined:
    Dec 13, 2008
    Messages:
    41
    Country:
    Australia
    Having hard time deciding between this and the EDGE does the Acekard need the arm7 patch to play some games? Or does it just run the clean roms
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    i have never had to patch a rom to work on any of my acekards. its the best kit i've used, i recommend it to everyone.

    -another world
     
  3. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    Almost no flash cards still require the ARM7 patch; anything which still receives updates doesn't. This includes the Acekard 2.
     

Share This Page