Acekard 2i v1.4 Fix not working

Discussion in 'Acekard' started by Daelith, Feb 20, 2010.

Feb 20, 2010

Acekard 2i v1.4 Fix not working by Daelith at 1:58 AM (1,665 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. Daelith
    OP

    Newcomer Daelith Newbie

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    I recently ordered a pair of Acekard 2i's. One for me, and one for a friend. The order was placed from electro-deal.com, which is listed as an official supplier. They came in yesterday, and I'm already off to a "fun" start. After discovering that they would not work on the DSi version 1.4, which I had updated to well before acquiring this chip, I was already looking for a cure to my problem. I found all the past topics on it, and after attempting to patch my Acekard, I ran into a problem. Nothing happens. I press start in order to get the update going, and it just sits there. I left it running plugged in all day while I was at school, and nothing happened. It sat at 0% all day, and I tried it on multiple DS Phat's and DS Lites, each time getting the same result.

    I suppose I could order another one, if I really need to, but I'd first like to know if this problem is at all fixable. If it's not fixable, I'd like to know a better place to get it, that will actually allow it to work, once I have it.
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    I've read that the updater doesn't run properly on the latest firmware, try an older official one.
     
  3. Daelith
    OP

    Newcomer Daelith Newbie

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Is there a particular version that you suggest?
     
  4. doyama

    Member doyama GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
    Which update are you running? You should be using the "ak2ifw_update_14_DSL.nds" file for the update on a DS Lite.
     
  5. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
  6. doyama

    Member doyama GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 30, 2006
    Messages:
    1,288
    Country:
    United States
  7. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    and buddy, you were an idiot for buying from electro-deal.com, why? because they ship from Hong Kong and don't allow for exchanges/ refunds if the product is faulty.

    If you are going to buy it from HK, there are much cheaper places to buy from. $22.95 + $4.95 shipping is a massively inflated price to play for a AK2i from HK. Even DX/ FP will exchange/ refund if the item is faulty. Mine were $12.97 delivered.
     
  8. Daelith
    OP

    Newcomer Daelith Newbie

    Joined:
    Feb 20, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    Canada
    Thanks Saturn, that got it working, and yeah, I realized after I ordered it that it was probably stupid, but I didn't care a whole lot, cause there was no duty, which tends to happen to me whenever I order something to Canada. They both work, so I don't really care anymore either.

    One last thing, I'm not your buddy, guy.
     
  9. zhuzhuchina

    Member zhuzhuchina GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 17, 2008
    Messages:
    537
    Location:
    Shanghai
    Country:
    China
    peace & love [​IMG]
     

Share This Page