Acekard 2i problem

Discussion in 'Acekard' started by shinrai, Dec 22, 2010.

Dec 22, 2010

Acekard 2i problem by shinrai at 2:01 AM (738 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. shinrai
    OP

    Newcomer shinrai Newbie

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Hello guys, I've had my acekard for a while now and it's been working until 2 days ago

    I never updated my DSI so it's still at 1.3U, but I did upgrade to the latest akio thing

    I was starting up a game and it froze on the loading bar thing, and I just restarted it, after that whenever I try to start the card it gives me the "error has occured,press power button....forhelp troubleshooting" black screen. I tried reformatting the microsd card to no avail, and also cleaned the contacts with compressed air. Really need some help guys!
     
  2. Invghost

    Newcomer Invghost Advanced Member

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    85
    Country:
    Australia
    Yeah, I had that problem too.

    If I were to guess, you bought a fake AceKard like I did [​IMG]

    Where did you get it?
     
  3. shinrai
    OP

    Newcomer shinrai Newbie

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    deal extreme
     
  4. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    reads like a contact issue or a corrupt bootloader. reflash the bootloader with the acekard update for 1.4.1 (even if you aren't using that DSi update) as it may have become corrupt. double check the msd card and ak2i are seated correctly. the ak2i is nitorious for having contact issues. when i have a msd slot contact problem i always see that black screen on the DSi.

    -another world
     
  5. shinrai
    OP

    Newcomer shinrai Newbie

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Yea I just digged out my DS phat and it worked, how do you do this flash thing? I can't find a legit download link for the 1.4 acekard update
     
  6. shinrai
    OP

    Newcomer shinrai Newbie

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States

    Thank you! I reflashed the card with the 1.4 update and it works again
     
  7. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    no problem, glad i could help.

    -another world
     

Share This Page