acekard 2 on 3DS

Discussion in 'Acekard' started by Rody9933, Oct 27, 2011.

Oct 27, 2011

acekard 2 on 3DS by Rody9933 at 5:13 PM (627 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Rody9933
    OP

    Newcomer Rody9933 Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Messages:
    5
    Country:
    France
    Hi,

    I have a AK2 for the DS, but i heard you can upgrade the AK2i to work on the 3DS.
    But can you update the AK2 to work on it to ?
    I'm new in the sector.
    Sorry for my bad language, and i'm new on the forum.

    Thanks :)
     
  2. Aeter

    Member Aeter A walking contradiction

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    935
    Location:
    The lands of nether
    Country:
    Netherlands
    The Acekard 2 will only work on the DS Lite and DS Phat.
    You'll need to buy an Acekard 2i for a DSi or 3DS.
     
  3. Rody9933
    OP

    Newcomer Rody9933 Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Messages:
    5
    Country:
    France
    Okay thanks.

    And one other question, when i play Pokemon SS, HG, Black or White they freeze. Are there solutions for that ? I saw multiple topics, but none on them did give any answer.

    Thanks
     
  4. Aeter

    Member Aeter A walking contradiction

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    935
    Location:
    The lands of nether
    Country:
    Netherlands
    Are you using the latest version of akaio?
    If not download the latest version from akaio.net.
     
  5. Rody9933
    OP

    Newcomer Rody9933 Newbie

    Joined:
    Oct 27, 2011
    Messages:
    5
    Country:
    France
    Yes i've got the latest version.
    I'm using it on a classic fat DS.
     
  6. s4mid4re

    Member s4mid4re  

    Joined:
    Apr 2, 2011
    Messages:
    1,669
    Country:
    United States
    1) make sure you're using clean roms (non-patched and non-trimmed)
    2) make sure your micro sd card is formatted correctly to FAT32 using the panasonic sd formatter
    3) try disabling cheats, clean mode, etc. and see if one of them fixes the problem
     
  7. eggsample

    Member eggsample punahussy

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    529
    Country:
    Poland
    Yeah ye all know that. And the topic's author was informed with that couple post above.

    Backing on the track, I know that if thew pokemons freeze it could be the msd card problem. Do all those things from s4mid4re's post and if it doesn't helps than try other mcd, maybe it's too slow for gaming. Poke B/W rewuiers fast class 4 cards. SLower cards could make lags in games.
     

Share This Page