Hacking Acekard 2.1

TexasGal

New Member
OP
Newbie
Joined
Oct 27, 2009
Messages
2
Trophies
0
XP
8
Country
United States
I just received my acekard in the mail today.. I formatted my 4 gb sd card and then loaded the latest firmware and loader onto it.. Inserted it into my DS lite, turned it on and it tells me "There is no DS card inserted.. I've tried everything including the sticking paper to make the contacts take.. to no avail. Can anyone tell me what else I can do?
 

Leonidas

Well-Known Member
Member
Joined
Aug 27, 2009
Messages
479
Trophies
0
Age
41
Location
sLOVEnia
XP
89
Country
Slovenia
Clean up the contacts with a soft cloth. This happens often on new Acekards. Just try to insert and reinsert about 10 times, it should begin to work properly. If it doesn't work no matter what, it might be defective.
 

Skyline969

MENUdo Afficionado
Member
Joined
Nov 18, 2008
Messages
2,209
Trophies
0
Age
30
Location
Saskatchewan
Website
Visit site
XP
498
Country
Canada
My new AceKard tries to do this to me every so often. Like Leonidas said, you gotta insert and remove it several times. Make sure you press the card down in the center instead of on the corner- this helps too.
 

omgpwn666

Guy gamer and proud!
Member
Joined
Jun 14, 2008
Messages
2,546
Trophies
0
Age
30
Location
Florida
XP
588
Country
United States
Im one of the lucky ones,owned it for like 2 months and no problems
smileipb2.png
 

TexasGal

New Member
OP
Newbie
Joined
Oct 27, 2009
Messages
2
Trophies
0
XP
8
Country
United States
Skyline969 said:
My new AceKard tries to do this to me every so often. Like Leonidas said, you gotta insert and remove it several times. Make sure you press the card down in the center instead of on the corner- this helps too.
Have tried this all day long.... tired of messing with it.. it still doesn't read it. Guess i'll be sending it back!
 

Skyline969

MENUdo Afficionado
Member
Joined
Nov 18, 2008
Messages
2,209
Trophies
0
Age
30
Location
Saskatchewan
Website
Visit site
XP
498
Country
Canada
TexasGal said:
Skyline969 said:
My new AceKard tries to do this to me every so often. Like Leonidas said, you gotta insert and remove it several times. Make sure you press the card down in the center instead of on the corner- this helps too.
Have tried this all day long.... tired of messing with it.. it still doesn't read it. Guess i'll be sending it back!
Harsh. Too bad it didn't work for you! Most AceKards are quite nice and reliable....
 

movin_target

Member
Newcomer
Joined
Aug 7, 2009
Messages
6
Trophies
0
XP
4
Country
United States
Might be a dead card.
I've had the same problem with my first 2.1. Try and get a return from where you bought it.
Thats what I did.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
    KenniesNewName @ KenniesNewName: +1