Acekard 2.1 on dsi xl?

Discussion in 'Acekard' started by supersonic124, Dec 12, 2010.

Dec 12, 2010

Acekard 2.1 on dsi xl? by supersonic124 at 5:28 AM (2,193 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. supersonic124
    OP

    Member supersonic124 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    I'm thinking of getting a dsi xl. so I was wondering........wouldn't it be possible to flash a regular acekard 2 to work with a dsi/xl like you do with the 2i? Since all flashing does is make it appear as a legit game. Or is there some super secret technology that makes the acekard 2i different from the 2.1?
     
  2. Dangy

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    No, only the AK2i will work on a DSi.
     
  3. supersonic124
    OP

    Member supersonic124 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    Why? Couldn't the 2.1 be flashed with a fake game name like the 2i? This has been bugging me for a while.
     
  4. Dangy

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States

    IIRC the AK2i has added hardware to support the flashing of firmware.
     
  5. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    It's more than the game name itself.

    http://hackmii.com/2010/02/lawsuit-coming-in-3-2-1/

    My guess is that the 2's bootloader is simply not large enough to hold the code needed to give the response the system is requesting (as it varies by system), it cannot be written to at all (since there were no firmware updates on the DS/Lite it was never needed).
     

Share This Page