5445 CSI Unsolved not working corectly

Discussion in 'DSTT' started by heerschop, Jan 4, 2011.

Jan 4, 2011
  1. heerschop
    OP

    Newcomer heerschop Newbie

    Joined:
    Jan 4, 2011
    Messages:
    2
    Country:
    Netherlands
    Hello,

    I am new to this topic so please correct me if I post this at the wrong forum.
    I have a R4I SDHC (1.4.1) with latest firmware (1.30b) and tried to play 5445 CSI Unsolved MULTi5 (EUR) (512Mbit) (P2PSAURUS).nds.
    The game freezed at before the intro began.
    So I downloaded R4/i-SDHC TTMenu v6.44 and used ttmenu to start csi unsolved. This time the game started.
    While playing the first mission the game crashed. After a reboot I continued the game but after a while the game crashed again.
    Can this be fixed or do I need a different firmware? Please advice me ?

    card:
    R4I SDHC (1.4.1) firmware (1.30b)
    ysmenu\ttmenu (R4/i-SDHC TTMenu v6.44)

    game:
    5445 - CSI Unsolved MULTi5 (EUR) (512Mbit) (P2PSAURUS).nds CRC:B16D393A

    Thank you in advance,

    Ben
     
  2. MrHuk

    Newcomer MrHuk Member

    Joined:
    Jan 14, 2011
    Messages:
    18
    Country:
    United Kingdom
    I'm also having a problem with this game on my Acekard 2i, it crashes after I select the first mission.
     
  3. bjorno

    Member bjorno GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    428
    Country:
    Netherlands
    Guys this is a DSTT section. Not a r4 or acekard section.
     
  4. Shining

    Banned Shining Banned

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    12
    Country:
    Australia
    +1
     
  5. Elvarg

    Banned Elvarg Zyzz™

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    623
    Location:
    >>>>>>
    Country:
    Australia
    use ysmenu if you have a clone boot into r4 wood first
     

Share This Page