Hacking 4.2U Homebrew Channel wiimote problem with running cIOS

cluxdelux

New Member
OP
Newbie
Joined
Nov 29, 2009
Messages
1
Trophies
0
XP
31
Country
United States
I have 4.2U and I used bannerbomb v2 to install bootmii, dvdx and HBC. They all worked successfully and I went to HBC but when I try to load an app, it begins to open but then the wiimote will not respond and I can't resync it. I have two wiimotes and both won't connect. I've tried Gamecube controllers as well but they do not work.
I've tried with rev14 and rev15.

What should I do/what did I do wrong?
Any help is appreciated.
 

A-ZTONY22

Member
Newcomer
Joined
Jan 3, 2010
Messages
10
Trophies
0
XP
11
Country
United States
hello
me to
i am having this problem
i just berly installed bannerbomb v2 and now my wiimote is becoming unresponsive
HELP!?
is there anyway to get it to work
MY WII IS NTSC-u
VERSION 4.2u
online active
PLZ HELP ME
i also only installed the homebrew channel
no dvdx
or no bootmii
 

A-ZTONY22

Member
Newcomer
Joined
Jan 3, 2010
Messages
10
Trophies
0
XP
11
Country
United States
what do you mean i just needed to install the hombrew channel and play my wii backup game
do you have a tuitoral on how to do al this on a wii softmod??
IF SO CAN YOU HELP ME ????
 

A-ZTONY22

Member
Newcomer
Joined
Jan 3, 2010
Messages
10
Trophies
0
XP
11
Country
United States
WELL I GOT HOMEBREW RUNNING ITS JUST THE WII CONTROLLER BECOMES UNRESPONSIVE
AND WHENEVER I TRY INSTALLING ANY WAD
EVEN IOS WADS
IT GIVES ME
A ERROR
"ERROR (RET= -2011)"
CAN ANYBODY HELP ME WITH THAT
I ALREADY RAN TRUCHA BUG RESTORER BUT MY WIIMOTE BECOMES UNRESPONSIVE
 

A-ZTONY22

Member
Newcomer
Joined
Jan 3, 2010
Messages
10
Trophies
0
XP
11
Country
United States
WELL I GOT HOMEBREW RUNNING ITS JUST THE WII CONTROLLER BECOMES UNRESPONSIVE
AND WHENEVER I TRY INSTALLING ANY WAD
EVEN IOS WADS
IT GIVES ME
A ERROR
"ERROR (RET= -2011)"
CAN ANYBODY HELP ME WITH THAT
I ALREADY RAN TRUCHA BUG RESTORER BUT MY WIIMOTE BECOMES UNRESPONSIVE
SORRY DOUPLE POSTED ON ACCEDENT
 

A-ZTONY22

Member
Newcomer
Joined
Jan 3, 2010
Messages
10
Trophies
0
XP
11
Country
United States
i go tthrough that bug already i dont know how but i did
but now i get error ret = -1
when tring to install cios?
i also get error ret= -2011
when insyalling any type of wad file any help plz??
 

You may also like...

General chit-chat
Help Users
    FAST6191 @ FAST6191: I'm sorry