1. Jayinem81

    Jayinem81 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    947
    Country:
    United States
    Are you using title redirect? (hold R on a switch game and launch it) to access Retroarch? If not it will probably crash.
     
  2. Pit0wilson

    Pit0wilson Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 15, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Chile
    Gonna test Monster Hunter 4 today.
     
  3. Stefnao

    Stefnao Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jul 9, 2018
    Messages:
    6
    Country:
    Italy
    Yes. using that, and tried both the standalone version and the installed core on retroarch
     
  4. Pit0wilson

    Pit0wilson Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 15, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Chile
    Wich rom are you tryng? some of them just crash at start. Its the only core that doesnt work in your retroarch?
     
  5. Jayinem81

    Jayinem81 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 19, 2020
    Messages:
    947
    Country:
    United States
    it's either the roms you're trying don't yet work, your firmware is too old 8.1, or something else on your end. It works for me just booted 3 games in a row first try in SX OS I'm on firmware 10.0.2 using SX OS Beta 2.9.5.
     
  6. Zakie

    Zakie GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 9, 2019
    Messages:
    110
    Country:
    Canada
    hope they add in save states and load states for Citra core. other then that amazing work!
     
  7. shinji888

    shinji888 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 14, 2010
    Messages:
    17
    Country:
    Italy
    Thanks for your reply
    I too think that the problem is the firmware (i've made the update to 10.4 because i want to play to cold steel 3 next week)
    I'll try to reinstall retroarch, maybe it will work.
     
  8. Pit0wilson

    Pit0wilson Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 15, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Chile
    Just tested MH4U, it runs in slowmotion :/
     
    themosteve likes this.
  9. MonMonz

    MonMonz GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Nov 7, 2014
    Messages:
    458
    Country:
    Egypt
    Hi there can anyone tell me if they can use the 3d effect with the last citra build as m4xw showed on his Twitter!? Or not
     
  10. Deleted User

    Deleted User Newbie

    there is no reason to use sxos. You would not want to use sxos until OC is possible and to my knowledge it is not. OC gpu helps so it's worth using atmosphere. Why are you not simply booting atmosphere? I use my sxos dongle to boot atmosphere all the time. Why people do not do this amazes me. The edge of oc with sys click gui is a big deal and you should not simply use one cfw over another. Use them all. SXOS for example can usb load. Here atmos is superior for 3ds.

    I do plan on covering the 3d features eventually. I hope to do a video on my impressions using a psvr/sony 3d tv/labo vr. Should be out in next few weeks.

    I made a tut some may find useful. I was unaware the beta supports 3ds firmware being added.

     
    mathew77 likes this.
  11. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,019
    Country:
    Portugal
    The password is not working. I copy and I retype.. Both doesn't work. @[email protected]
     
    Pit0wilson likes this.
  12. Pit0wilson

    Pit0wilson Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 15, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Chile
    OC its possible. Nice video tho, I was wondering how to play Tomodatchi without the mii glitch.
     
  13. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,019
    Country:
    Portugal
    Never mind. The password is work now. I use the different zip tool!
     
  14. Deleted User

    Deleted User Newbie

    how you can oc gpu with sxos? is sys clk gui working now?
     
  15. Pit0wilson

    Pit0wilson Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 15, 2020
    Messages:
    10
    Country:
    Chile
    Yes it is sir. At least for what Ive tried with The witcher 3 and Citra there is a big difference when touching the Gpu options with Sys clk.
     
    Deleted User likes this.
  16. j0hn484

    j0hn484 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jun 24, 2020
    Messages:
    3
    Country:
    Ireland
    I'm getting really bad slowdown with Omega Ruby, especially when entering battles. Overclocked with RA and with Sysclick. I don't get it, because in all the gameplay videos I've seen ORAS seems to run great.
     
  17. Crazynoob458

    Crazynoob458 GBAtemp's friendly wii hacker
    Member

    Joined:
    Nov 7, 2019
    Messages:
    166
    Country:
    Australia
    dude you should stop watching the gamer
     
  18. azoreseuropa

    azoreseuropa GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    10,019
    Country:
    Portugal
    Seriously ? Where did this person get that information from ? They didn't say anything about Nintendo Pro and 3DS core. Haha!
     
  19. FanNintendo

    FanNintendo GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Apr 16, 2018
    Messages:
    947
    Country:
    United States
    Oh my GOSH ! Odnetnin and Egas are working together on something bigger prototype console powerful keep in tune ! :rofl2:
     
  20. domol2
    This message by domol2 has been removed from public view by porkiewpyne, Jun 28, 2020.
    Jun 28, 2020
  21. AshenWolf

    OP AshenWolf GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 10, 2019
    Messages:
    166
    Country:
    Philippines
    Has anyone tried emulating the Megaman Starforce games?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - emulation, Switch,