3 in 1 and M3 DS Real

Discussion in 'EZ-Flash' started by oioioi69, Oct 14, 2010.

Oct 14, 2010

3 in 1 and M3 DS Real by oioioi69 at 7:27 PM (901 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. oioioi69
    OP

    Newcomer oioioi69 Newbie

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I know the problem between the two. and i bought right when the fiasco happned. now can i still use both of them togther? i hate changeing between the rom and rumble pack.
     
  2. trumpet-205

    Member trumpet-205 Embrace the darkness within

    Joined:
    Jan 14, 2009
    Messages:
    4,363
    Country:
    United States
    You can use 3in1 and M3 for GBA games thanks to GBA Exploader.

    Rumble wise I don't think M3 supports 3in1's rumble.
     
  3. CalleMan

    Newcomer CalleMan Member

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    Sweden
    I use "M3 NineTail" with my "real" and 3in1 , everything works fine except softreset. Go to M3 section and read about it !
     
  4. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
    Depending on what 3in1 he has, gba exploader can set the rumble if it isn't a 3in1+.
     

Share This Page