¡¿SSBB won't work on my wiikey 2 v 1.2?!

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Ninjadude, Dec 12, 2009.

Dec 12, 2009
  1. Ninjadude
    OP

    Newcomer Ninjadude Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I have a Wii modded with wiikey 2 v 1.2 Asgard Code on latest firmware 4.3u I believe, and I can't get SSBB to work. Ever since I got my Wii modded (on 3.3U) SSBB had never worked for me. I have burnt 2 DL copies and countless DVD5 copies, and I can never even get it to start up! I thought Wiikey 2 was supposed to be 100% compatible with SSBB?
    Please can anybody help me?
    I can run Mario Kart, Super Mario Galaxy, and any other game I've tried flawlessly.
    I REALLY cannot stress how bad this sucks, and how badly I want to fix this.
    I've been trying for over 8 months to fix it, but I am clueless.

    ANY help is appreciated, thanks [=
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    What happens?
     
  3. Ninjadude
    OP

    Newcomer Ninjadude Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I get an error screen, depending on when I put in the disc, or what disc I put in, "Files are corrupt" "cannot read disc" or "error, eject disc"
    typical errors, you know?
    Do you know anything I can do? I'm desperate.
     
  4. jazvdb

    Member jazvdb GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    835
    Location:
    In front of computer...
    Country:
    United States
    Then try getting DVD9
     
  5. supagusti

    Member supagusti GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    287
    Country:
    Austria
    If you'd have put the energy u used in "trying to get a priate copy to work" in some legal work you'd now have enough money to buy 100 SSBB originals [​IMG]
    BTW: My pirated copy of SSBB (DVD9 on Wiikey and Wiikey2) works from the 1st day on ;-)
    Maybe you should consider redownloading a valid rip or buy an original....
     
  6. Ninjadude
    OP

    Newcomer Ninjadude Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    I've burned 2 DVD9 copies and they do not work, and also, I had an original, but it doesn't work anymore...
    Any ideas?
     
  7. 0M39A

    Member 0M39A GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 24, 2009
    Messages:
    374
    Country:
    Australia
    play it via softmod instead.
     
  8. davidsl_128

    Member davidsl_128 GBAtemp Brightsider

    Joined:
    Aug 19, 2008
    Messages:
    629
    Country:
    Colombia
    Try loading it through a USB loader... my Wii drive broke so it wouldn't real my original SSBB, so I changed to USB and it worked great [​IMG] (though I don't have a modchip)
     
  9. Ninjadude
    OP

    Newcomer Ninjadude Member

    Joined:
    Dec 12, 2009
    Messages:
    13
    Country:
    United States
    Could a dirty lens be the problem?
     

Share This Page