Zelda TP PAL on NTSC Wii

Discussion in 'Wii - Console and Game Discussions' started by banchan, Apr 21, 2009.

  1. banchan
    OP

    banchan Advanced Member

    Newcomer
    74
    0
    Nov 16, 2006
    Hi,

    Here is my problem.
    My Wii is a Japanese NTSC Wii (3.2J & no modchip) and I bought PAL Zelda Twilight Princess just to play the game in French.
    I dumped the game with USB loader 1.1, no problem during copy.
    The problem is when I want to launch the game, I choose French and Force NTSC, game boots but a green screen appears and that's all ! (freeze)
    If I choose default video mode from the game, it runs in PAL (my screen does not support PAL) then It's unplayable [​IMG]

    I dumped one more time with Usb loader 1.5 but same problem.

    I tried to modify main.dol with WiiScrubber or with RegionFrii but It doesn't change anything.
    I don't know what it the next step.
    Do you have an idea ?
     
  2. Diablo1123

    Diablo1123 Newcomer

    Member
    1,432
    0
    Mar 9, 2008
    United States
    Underground
    Have you tried USB Loader 1.5?
     
  3. banchan
    OP

    banchan Advanced Member

    Newcomer
    74
    0
    Nov 16, 2006
    yes, I tried with Usb loader 1.5. green screen everywhere. I don't understand.
     
  4. banchan
    OP

    banchan Advanced Member

    Newcomer
    74
    0
    Nov 16, 2006
    no idea ? please hepl
     
  5. Nera

    Nera Advanced Member

    Newcomer
    67
    0
    Apr 6, 2009
    Belgium
    Maybe change your wii's region to american NTSC(3.2U)? I don't know if this will work though :s