1. CyrusBlue

    CyrusBlue GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    338
    Country:
    United States
    Maybe I'm just stupid or doing something wrong but this doesn't work for me. I opened up a cheat.dat with R4CCE,added the game and code then saved it as a cheat.db.
     
  2. elixirdream

    elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    OF COURSE this code is not even any anti piracy code...
    is just some motion cut codes...
     
  3. CyrusBlue

    CyrusBlue GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    338
    Country:
    United States
    Well that sucks.
     
  4. WarioMCP

    WarioMCP Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    51
    Country:
    United States
    I'm also looking for an M3DS Real fix =/
     
  5. Stevetry

    Stevetry Most perverted person in GBATEMP
    Banned

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    1,294
    Country:
    the games works no patch needed on MMD using Max Overload
     
  6. minijagger

    minijagger Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    we should call the team so that they can release a patch pr something, if we could just get the exact address in the rom where the anti piracy is then we could just replace those digits, or replace it with a value(s) that would not damage the rom.
     
  7. iambananaballsso

    iambananaballsso Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 30, 2007
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    i found a patch and code that will let the game work on acekard 2 akaio 1.5.1, also the wifi works. the dueling doesnt freeze, had two duels so far, but lags a tiny bit, but its very tolerable.
     
  8. CyrusBlue

    CyrusBlue GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    338
    Country:
    United States
    Why do people insist on doing this?

    "I FOUND X BUT I'M NOT GONNA TELL YOU WHERE AND I'M NOT GONNA GIVE IT TO YOU."

    If you're gonna do something like this then don't even bother posting. I don't have an acekard 2 anymore so I could care less about it but someone else might need it.
     
  9. minijagger

    minijagger Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    also this is for patches for the M3 WE NEED NEWS FOR THE M3
     
  10. cirellio

    cirellio Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Dec 21, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    Still waiting for the M3i Zero fix here. SERIOUSLY considering getting another cart instead at this point.
     
  11. minijagger

    minijagger Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 18, 2010
    Messages:
    26
    Country:
    United States
    nah you should have faith, it will work out in the end
     
  12. Unorigin

    Unorigin Member
    Newcomer

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    29
    Country:
    Senegal
    just, curious, does anybody have the scc of this list of cheats? I'm always having problems converting txt->ar->cht->scc... and this timeis no exception....
     
  13. elixirdream

    elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    Unorigin,

    why not use the new EOS so you can use usrcheat.dat

    answer to your question would be please refer to cheats.gbatemp.net/Temp
     
  14. yeshuachrist

    yeshuachrist GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    521
    Country:
    United States
    I MADE A 100% PATCH for no$gba2.6a

    http://www.filefactory.com/file/b32b26d/n/...tool_yugioh.rar

    Its for the USA version only, a CLEAN DUMP. Each version of this game contains a different arm9 file, where the protections actually are. So its doubtful a universal patch would be made, but each version will have to be handled differently. The above may or may not work on a real DS it works on an emulator. I dumped it from my ds but, i don't have any equipment to play it on my DS, LOL. I have not added the "Rudolph Univeral Childs Play Patch" to this version, but I can, if someone wants it there....

    1. Install .net 2.0 to use the patcher, you may have to uninstall .net 1.1 first, then reinstall .net 2.0, but most likely not
    2. Do not rename the folder xdeltaui.exe is in or it won't identify the "yugiohPATCH.xdelta" patch file you have to select for your CLEAN DUMP
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - PRIRACY, PATCH,