YSMenu on R4i Neo?

Discussion in 'R4 DS' started by neofranky, Jan 5, 2010.

Jan 5, 2010

YSMenu on R4i Neo? by neofranky at 5:23 AM (1,854 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. neofranky
    OP

    Newcomer neofranky Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    47
    Country:
    Mexico
    Is there a way yet?
     
  2. jceggbert5

    Member jceggbert5 Check out my hack, New Retro Mario Bros.

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    989
    Location:
    USA, Earth, MilkyWay
    Country:
    United States
    Does the R4i Neo have a DSTT-like interface or R4-like interface? (DSTT shows 4 ROMs on-screen at once (bottom screen), R4 is like a file browser)

    If it's a R4-type menu, do this: (YSMenu is About half-way down this page)
     
  3. h8isgr8

    Member h8isgr8 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 7, 2009
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    I think the R4i Neo is an Acekard2i clone, so the above won't work.

    You might be able to use a cracked version of AKAIO 1.5.1.

    No YSMenu for you.
     

Share This Page