YSMenu - How to reset back to menu from Game

Discussion in 'DSTT' started by speederd, Sep 29, 2008.

Sep 29, 2008
  1. speederd
    OP

    Newcomer speederd Newbie

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    I just started using YSMenu and have a quick question, how to you reset back to the menu (game list) while in a game?
     
  2. Narin

    Former Staff Narin The Cheat Master, kupo!

    Joined:
    Feb 19, 2008
    Messages:
    2,624
    Country:
    United States
    I believe you can't yet, soft resetting freezes at the soft reset screen and still needs to be fixed by Yasu.
     
  3. Maikel Steneker

    Member Maikel Steneker M3 Fanboy

    Joined:
    May 16, 2007
    Messages:
    3,396
    Country:
    Netherlands
    On the R4 that is. I believe it works on the DSTT though. You can try by enabling Soft Reset and pressing A+B+X+Y+L+R. I don't know for sure if it will work though.
     
  4. Syncr

    Newcomer Syncr Member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    34
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    try using the hot key L-R-A-B-X-Y [​IMG]
     
  5. speederd
    OP

    Newcomer speederd Newbie

    Joined:
    Jul 24, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    The combination of L-R-A-B-X-Y works for the DSTT menu but no go for YSMenu
     
  6. Pendor

    Member Pendor GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    United States
    As Maikel Steneker said, you have to enable it first and then press the combination.

    But it doesn't work on the R4. Al least for now.
     
  7. Syncr

    Newcomer Syncr Member

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    34
    Location:
    Earth
    Country:
    United States
    my firmware wont freeze....[uploads firmware]..
    link: REMOVED
    [​IMG]
    I checked its firmware, and its up to date.
    Note:HOLD B at start up for YSMENU
    NOT pushing B will make it regular dstt menu
    Note2: works on dstt, but not r4
    Note3:Enable Soft reset before loading a ROM to make Reset work
    Then push L-R-A-B-X-Y
     
  8. kjean

    Member kjean GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 15, 2008
    Messages:
    550
    Location:
    where I'm from
    Country:
    Korea, South
    enable this bold option
    [v] DMA [v] Reset .... and blahblah
    and while you playing game
    L+R+A+B+X+Y

    sometimes it freeze and fail to return but most of the time it works don't know why [​IMG]
     
  9. m-p{3}

    Member m-p{3} GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    254
    Location:
    Montreal QC, Canada
    Country:
    Canada
    How often it will take to say that Yasu don't want his softwares to be hosted anywhere else than his server? You better remove this link..
     

Share This Page