YSmenu help?

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by littleslayer15, Nov 10, 2012.

Nov 10, 2012

YSmenu help? by littleslayer15 at 4:44 AM (529 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. littleslayer15
    OP

    Newcomer littleslayer15 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    34
    Country:
    Canada
    How do you use ysmenu? Right now I have a r4ultra r4i. If you need anymore information please ask me. Also I can't follow really complicated instruction (sorry for the inconvenience)
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
  3. littleslayer15
    OP

    Newcomer littleslayer15 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    34
    Country:
    Canada
    I downloaded the files and I did what it told me to do, for a r4i but the game still froze.
     
  4. littleslayer15
    OP

    Newcomer littleslayer15 Member

    Joined:
    Mar 12, 2010
    Messages:
    34
    Country:
    Canada
    I think figured out part of what I did wrong but now when I try to load the game is say unknown_DIDL_type

    --Edit--

    Never mind I found a fix for the game I was trying to play.
     

Share This Page