YSmenu For R4I SDHC

Discussion in 'R4 DS' started by kashiboy, Jan 9, 2012.

Jan 9, 2012

YSmenu For R4I SDHC by kashiboy at 5:26 PM (847 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. kashiboy
    OP

    Newcomer kashiboy Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    31
    Location:
    Oslo
    Country:
    Norway
    Hello Again gba tempers. i need help on YSmenu. How the heck can i install it on r4isdhc i can't make it work like auto booting when i turn it on. need quick answer :glare:
     
  2. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    theres too many r4isdhc

    you need to be more specific on your card
     
  3. kashiboy
    OP

    Newcomer kashiboy Member

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    31
    Location:
    Oslo
    Country:
    Norway
    It's the one with 1.4.1 sticker on, but i have done this before and it worked, and now when I will install it i don't remember what files i used.
     
  4. Joel16

    Member Joel16 Be lost in an eternal illusion.

    Joined:
    May 8, 2011
    Messages:
    270
    Location:
    Doesn't concern you.
    Country:
    United States
    Just rename ysmenu.nds to default.nds
     

Share This Page