YSMenu Autobooting

Discussion in 'DSTT' started by Kwigg, Nov 14, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Nov 14, 2010

YSMenu Autobooting by Kwigg at 1:21 PM (1,326 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Kwigg
    OP

    Member Kwigg GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    112
    Location:
    Lancashire
    Country:
    United Kingdom
    Fixed Now

    Please delete this thread
     
  2. bitonio6

    Member bitonio6 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    1,801
    Country:
    Switzerland
    And you use your YSMenu on what kind of flashcard?
     
  3. Kwigg
    OP

    Member Kwigg GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    112
    Location:
    Lancashire
    Country:
    United Kingdom
    DSTT

    EDIT:

    I set the file to read-only, but it didn't work
     
  4. Kwigg
    OP

    Member Kwigg GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    112
    Location:
    Lancashire
    Country:
    United Kingdom
    Anyone?
     
  5. dutchy

    Newcomer dutchy Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    31
    Country:
    Netherlands
    For me i have Same problems. With retros menu it boots into ysmenu...
     
  6. Kwigg
    OP

    Member Kwigg GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 25, 2010
    Messages:
    112
    Location:
    Lancashire
    Country:
    United Kingdom
    That's because it IS YSmenu

    And that wasn't the same problem as me.
     
  7. bitonio6

    Member bitonio6 GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Sep 30, 2009
    Messages:
    1,801
    Country:
    Switzerland
    Delete the TTMENU.DAT and rename TTMENU.nds in TTMENU.DAT
    You will start on DSTT menu
     
  8. dutchy

    Newcomer dutchy Member

    Joined:
    Nov 8, 2010
    Messages:
    31
    Country:
    Netherlands
    Thank you, thank you soooooo much! Would it be better for game compatibility to use ysmenu though? Cheers
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page