Wireless indicator in a Wild Pokemon battle?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by lagspike, Apr 22, 2010.

Apr 22, 2010
  1. lagspike
    OP

    Newcomer lagspike Newbie

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    Has anyone else ever seen the wireless indicator on the top right when in a wild pokemon battle?
    I've never noticed it before.. it only appears when in a battle, is it just me?

    Sorry if i'm missing a big feature, but I couldn't find anything about it on google.
    by the way, this isn't the retail version.
    [​IMG]
     
  2. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Did you trim the rom?
     
  3. Saddamsdevil

    Member Saddamsdevil GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    569
    Country:
    United Kingdom
    wow that looks really funny [​IMG]

    it's not normal though.
     
  4. lagspike
    OP

    Newcomer lagspike Newbie

    Joined:
    Mar 24, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    i dunno why it happened, i'm using a patched + trimmed version and its not happened until today. It doesn't have any negative effect though.

    EDIT: after starting my DS again a few hours later, it disappeared... back to normal. I guess it's just a one-time error.
     
  5. Pong20302000

    Member Pong20302000 making notes on everything

    Joined:
    Sep 8, 2009
    Messages:
    8,076
    Location:
    One's inner self
    Country:
    Japan
    very peculiar

    does it ever get any signal of does it stay red

    i wouldn't think it affects anything

    i would say its a result of the patch or trim and it happens to just enable wireless
     

Share This Page