Windows 7 RC

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Jiggah, May 5, 2009.

May 5, 2009

Windows 7 RC by Jiggah at 6:42 PM (4,014 Views / 0 Likes) 48 replies

  1. Jiggah
    OP

    Member Jiggah GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 9, 2002
    Messages:
    1,223
    Country:
    United States


  2. playallday

    Member playallday Group: GBAtemp Ghost

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    3,773
    Location:
    [@N@[)@
    Country:
    Canada
    I'm installing it on my gaming computer right now [​IMG] .
     
  3. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    Great news [​IMG] Saw it on a site though .Anyway thanks for the update.
     
  4. Binkx

    Newcomer Binkx Advanced Member

    Joined:
    Sep 28, 2003
    Messages:
    57
    Country:
    United Kingdom
    Microsoft however doesn't recommend this version for the beginners for it is still in development and therefore unstable and insecure.

    You also cannot upgrade previous Windows installations to Windows 7 RC. You need to make a clean install which will also be the case when the final Windows 7 comes out. Beta or RC versions can neither be upgraded to final version.

    binkx
     
  5. p1ngpong

    Supervisor p1ngpong Legit Boss Harold

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6,294
    Location:
    DS Scene
    Country:
    Croatia
    Nice Im getting it now too! [​IMG]
     
  6. CrimsoniteX

    Member CrimsoniteX GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    212
    Country:
    United States
    Just finished installing it and I have to say there are some nice improvements over the beta.
     
  7. lolsjoel

    Member lolsjoel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    930
    Country:
    United States
    Windows 7 RC Customer Program

    I've been running Windows 7 build 7000 for a few months now (with Super Bar enabled) and have to say that I like it much more than Vista - and I really liked Vista. I'm downloading the RC1 now and will install later tonight or tomorrow.

    CrimsoniteX - what sort of improvements are there over the beta?
     
  8. playallday

    Member playallday Group: GBAtemp Ghost

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    3,773
    Location:
    [@N@[)@
    Country:
    Canada
    How do you remove the watermark [​IMG] ?
     
  9. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    http://lmgtfy.com/?q=how+to+remove+windows+7+watermark

    If none of them work for the RC, then you'll probably have to wait a while before someone makes a patch.

    Edit: Wow, you have to do a clean install, screw this.
     
  10. playallday

    Member playallday Group: GBAtemp Ghost

    Joined:
    May 23, 2008
    Messages:
    3,773
    Location:
    [@N@[)@
    Country:
    Canada
    Wow thanks. Not.

    Would this work?
     
  11. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    sick. wat improvements does it have over the beta?
     
  12. p1ngpong

    Supervisor p1ngpong Legit Boss Harold

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6,294
    Location:
    DS Scene
    Country:
    Croatia
    Clean install? So I cant just upgrade the windows 7 I have on my laptop now then?
     
  13. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    nope

    on a side note, why do u think starcraft sucks?
     
  14. wchill

    Member wchill Resident chillxpert

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    1,407
    Country:
    United States
    Heh it was going to take 72 hours for me to download, but I turned my PC around 180 degrees and it finished in 2 hours [​IMG]
     
  15. p1ngpong

    Supervisor p1ngpong Legit Boss Harold

    Joined:
    Apr 18, 2008
    Messages:
    6,294
    Location:
    DS Scene
    Country:
    Croatia
    Thats quite long, will have to install it on the weekend then.

    Also the starcraft thing was just a little something I had in my sig in the good old days so I could troll people easier! [​IMG]
     
  16. da_head

    Member da_head A dying dream..

    Joined:
    Apr 7, 2008
    Messages:
    2,953
    Location:
    Toronto, Canader!
    Country:
    Canada
    xD well done.
     
  17. CrimsoniteX

    Member CrimsoniteX GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2007
    Messages:
    212
    Country:
    United States
    For one it seems a bit faster, and less memory is being used by Windows 7 itself. It's not as glitchy graphically, and all my drivers were working out-of-the-box this time, where in the beta I had to run out and DL a few things. There are several new refreshing themes, and the ability to stream your windows media player library over the internet is sexy. Although I haven't used it, there is also an XP mode which runs a virtual XP environment naively inside Windows 7.
     
  18. Frederica Bernkastel

    Member Frederica Bernkastel WebPerf and PWA advocate; @antoligy on Twitter

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    3,145
    Location:
    Hinamizawa
    Country:
    United Kingdom
    I'm downloading at ATM.
    Pity that I'll have to perform a fresh install when retail comes out....
    I guess that the only programs I use (firefox, mIRC, a fuckload of open source stuff, adobe CS4,) can be installed loads....
     
  19. juggernaut911

    Member juggernaut911 GBAtemp Slut!

    Joined:
    Jul 13, 2006
    Messages:
    4,153
    Country:
    United States
    downloading now! surprised at the DL speed! at the 7000 release, it was crawling...

    Will clear up some HD space for this!
     
  20. Twiffles

    Member Twiffles танковые победы

    Joined:
    Sep 6, 2007
    Messages:
    1,925
    Country:
    Germany
    So apparently, you can go from Vista SP1 to Windows 7. xD
    Is that a favorable choice or no?
    Since, if I want to dual-boot I'd rather always boot into Vista without that menu and go into 7 when I do that F8 thing or whatever.
     

Share This Page