Windows 7 problem

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by yobemal, Jan 7, 2010.

Jan 7, 2010

Windows 7 problem by yobemal at 11:54 PM (971 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. yobemal
    OP

    Member yobemal GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    279
    Location:
    Here
    Country:
    Norway
    I've just installed Windows 7 on one of my laptops, the one with a broken screen so I can just see half the picture if I press my thumb at the screen. When I had Vista it wasn't a problem since I connected the laptop to my old screen which I had on my stationary computer. But after I got Windows 7 the picture just won't move from the laptop to the other screen.

    Anyone know why or how to fix?
     
  2. cman1783

    Member cman1783 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    159
    Location:
    Michigan
    Country:
    United States
    Have you tried windows key + P?
     
  3. yobemal
    OP

    Member yobemal GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    279
    Location:
    Here
    Country:
    Norway
    Yes, the screen just turns black for a few seconds then it goes back..
     
  4. Golfman560

    Member Golfman560 TheRapist.com

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    Living with seals
    Country:
    Antarctica
    I know if you install Win 7 when both monitors are connected it automatically defaults to having both up. If you have time you could try that. Otherwise you'd have to set it up in Win 7 to mirror the image on the other monitor.
     
  5. Elritha

    Member Elritha GBAtemp Addict

    Joined:
    Jan 24, 2006
    Messages:
    2,037
    Country:
    Canada
    Sometimes a laptop has a function key to switch between internal and external display. Usually Fn key + an F key (like F1).

    Also try right clicking go to Personalize -> Display -> Change Display Settings. You should be able to tell it to use your other display from there.
     
  6. yobemal
    OP

    Member yobemal GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    279
    Location:
    Here
    Country:
    Norway
    I allways have the monitors connected but mt computer don't even find the other monitor now..
     
  7. Hatsu

    Banned Hatsu Someone's been killing, eh?

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    2,143
    Location:
    __________________ Warn: 50%
    Country:
    Australia
    Install the latest drivers?
     
  8. yobemal
    OP

    Member yobemal GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    279
    Location:
    Here
    Country:
    Norway
    I did...

    edit:
    1.When I press it the screen just turns black for a few seconds and then get back on the laptop screen.

    2.The other monitor don't show up there
     

Share This Page