1. noONE

    noONE ~~~~~~~~~~~~
    Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    968
    Country:
    Sweden
    You may have to "unlock" some ports in your router, and be sure that you type in the correct data if you manually configure the network..
     
  2. Aliogiu

    Aliogiu Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 20, 2007
    Messages:
    5
    Country:
    Italy
    ok i will try

    the port is 8888?
    it is possible to configure it?

    thank you
     
  3. noONE

    noONE ~~~~~~~~~~~~
    Member

    Joined:
    May 24, 2007
    Messages:
    968
    Country:
    Sweden
    You have to enter your router to unlock port 8888
    enter the IP of your router into your browser (usually 192.168.0.1 , 192.168.1.1 , 192.168.1.2 or 192.168.0.2 try some of them)
    As i don't know which rotuer u got, I cant help you any more.
     
  4. Doggy124

    Doggy124 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 14, 2007
    Messages:
    831
    Country:
    Thailand
    Win2DS *Unofficial* v0.8c is out!!

    December 19, 2007
    -------------------------------------

    Changelog:
    ----------

    0.80c "the non-CPU pwning version"
    server - added low quality option for fullscreen to decrease CPU usage on slower systems
    client - holding L button while zoomed screen is on lower screen will now temporarily disable click to enable quicker scrolling using stylus

    http://rapidshare.de/files/38083691/ds2win.ds.zip.html
     
  5. Skye07

    Skye07 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 24, 2006
    Messages:
    450
    Country:
    Belgium
    Aquiring the DCHP seems to be a problem for me, after a while it says could not connect, Beup & mario kart do work though, anyone know how to fix this?
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - *Unofficial*, Win2DS,