1. Tur7L3

    OP Tur7L3 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    78
    Country:
    Venezuela
    That's it, that was it all the time, no matter what NES, N64 or WiiU game I install the WiiU corrupts this file, deleting everything inside its meta folder, this making you unable to put the files in or delete the folder, unless you format where it is installed.

    Any help on why this happens, and how to fix it? I'm using WinSCP and FTPiiU Everywhere, for example I try to copy the actual meta files in the folder, the WiiU does its process, and bangs "Sucess" but the PC brings an error windows saying this exact message, same thing happens if trying to delete or move the folder. Not a bad downlosd tho, it runs when CDecrypting it on Loadiine just fine.
     
  2. MarioSilva

    MarioSilva Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2017
    Messages:
    40
    Country:
    Brazil
    does it corrupt after installing it in wup format? if so, does the game still appear on the home menu?
     
  3. Tur7L3

    OP Tur7L3 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    78
    Country:
    Venezuela

    right when it's going to appear in the home menu, it crashes telling me that one USB error (and yes, I use a y-cable, this has also happened on other HDDs and even in the wiiu internal storage)
     
  4. godreborn

    godreborn Retired
    Member

    Joined:
    Oct 10, 2009
    Messages:
    12,338
    Country:
    United States
    Privileges issue maybe.
     
  5. MarioSilva

    MarioSilva Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2017
    Messages:
    40
    Country:
    Brazil
    try to install it with a cfw running
     
  6. Tur7L3

    OP Tur7L3 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    78
    Country:
    Venezuela
    idk man, Shovel Knight installed fine with uTikDH and WUPInstaller, Wii Sports Club did well installed from the eShop, Super Mario Maker also did well from the eShop, mind you that Mario Maker was on the HDD for a long time working perfectly and I transfered it to the Internal Storage by security before all stuff happened.



    Always, I use Indexiine and the home menu Homebrew Launcher.
     
    Last edited by Tur7L3, Sep 13, 2020
  7. Tur7L3

    OP Tur7L3 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    78
    Country:
    Venezuela
    anyone having this issue, y'know what's funny? trying LOTS of different flash drives with different y-cables with the same fucking result, I was just tired and took the risk of installing to nand and... yeah, it fucking worked, shit i must look so stupid now, atleast I now can actually try another hard drive, may will buy from another country or place. fucking shit.
     
  8. MarioSilva

    MarioSilva Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2017
    Messages:
    40
    Country:
    Brazil
    wait, did you try to use a different external device and had the same result or was it the same device with different cables?
     
  9. Tur7L3

    OP Tur7L3 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 15, 2019
    Messages:
    78
    Country:
    Venezuela
    nah i tried many different external devices with different ycables and nothing, however now as it seems that they worked on the nand, so i'll try different ones from a trustable store. As, y'know, SNES, Wii Injects and GC ones worked on the HDD (unless they were highter than 2 or 3 giga bytes) It was just very bad row of bad luck. However I'm happy that it wasn't a case like some consoles, where there are specific designs made silently that made it harder to hack.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - installing, corrupts, folders