wiiflow usb HDD installing

Discussion in 'Wii - Hacking' started by jcase, Dec 21, 2009.

Dec 21, 2009

wiiflow usb HDD installing by jcase at 10:58 PM (1,577 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. jcase
    OP

    Newcomer jcase Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    15
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    I've used the wad manager for the Nforwarder and now I have the Wiiflow channel. when I click it on the screen goes black for a few seconds then goes back to the wii menu. My understanding is that the Nforwarder is suppose to start Wiiflow by first looking on the sd card then the HDD. I have Wiiflow on my HDD. I've read all of the readme files on the Nforwarder and the Wiiflow,and can't seem to understand what I'm doing wrong. Can someone shed some light?
     
  2. jazvdb

    Member jazvdb GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    835
    Location:
    In front of computer...
    Country:
    United States
    make sure the path file is correct

    make sure the names of the folders/files are correct
     
  3. jcase
    OP

    Newcomer jcase Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    15
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    Thats what I'm getting confused about
     
  4. beegee7730

    Banned beegee7730 ITS PAAFEKUTO!

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    1,693
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    Is your harddrive Fat32?
     
  5. jcase
    OP

    Newcomer jcase Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    15
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    yes partitioned fat/wbfs
     
  6. jcase
    OP

    Newcomer jcase Member

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    15
    Location:
    Ohio
    Country:
    United States
    I've had it working on an sd card thru HBC but had conflicts with HBB
     
  7. iiixtream

    Newcomer iiixtream Member

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    48
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    is hdd set to active
     
  8. minjeeta

    Newcomer minjeeta Advanced Member

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    66
    Country:
    United Kingdom
    try deleting your wiiflow.ini file it may help to re-recognise your hard drive.

    Good luck...m
     

Share This Page