1. djbubba2002

    djbubba2002 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 10, 2007
    Messages:
    832
    Country:
    I was setting this up again on my Old Wii..and when i am in Wiiflow and go to the Nes joystick on the Bottom Right of the screen and hit it , it resets my Wii
    What am i doing wrong? hehe
     
  2. Anorhc

    Anorhc GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    287
    Country:
    United States
    Wow. It's been a while since I've posted here. Updated to the newest version and my old theme still works great. Are we able to move banner around?
     
  3. AbdallahTerro

    AbdallahTerro da KiNG
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    6,052
    Country:
    Nope, redesign your background :)
     
  4. drakorex

    drakorex GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    1,881
    Country:
    United States
    I've always thought it'd be neat if when you were browsing through wii/gc games, if you have one of the games in your wii, it could boot from the disc. That way if you have a problem game that DM or devo won't play (like BMX XXX) that you like to play alot, you could launch it from coverflow.
     
  5. icw35

    icw35 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Sep 22, 2010
    Messages:
    542
    Country:
    Guys. Is it possible to start a GC game from Wiiflow using neek2o e-nand (without installing DM or DML on my real nand) ?

    If so, then I can install quadforce on my real nand and I can start GC, QF, Wii and Wiiware all from Wiiflow.

    Can it be done?
     
  6. AbdallahTerro

    AbdallahTerro da KiNG
    Member

    Joined:
    Jan 14, 2012
    Messages:
    6,052
    Country:
    Theoretically it should work but IRL neek2o still have some issues with GC/QF.
    Best way for simultaneous GC/QF/Wii/Wiiware is Postloader 4.4.9+ since it can launch everything from real nand including GC/QF via on the fly mios installation.
    So you either have to wait for Neek2o fix or till this new feature is available in WF.
    :)
     
  7. nibb

    nibb Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 10, 2012
    Messages:
    33
    Country:
    Oops wrong link.. sorry
     
  8. drakorex

    drakorex GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    1,881
    Country:
    United States
    What rev was multi magic introduced? I need to look at something.
     
  9. fledge68

    fledge68 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    2,065
    Country:
    United States
    r767 a long time ago.
     
  10. drakorex

    drakorex GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    1,881
    Country:
    United States
    Ok, that's a start. And then which rev allowed for plugin paths to be remembered?

    NVM it's 828. I have a theory... which is totally wrong as to why I can't combine regular video and iso mplayer inis and retain the partition. I gave a simplified setup to abz, which failed for me but worked for him. When I set my partition to 2, go to something else and go back, it goes back to 1. This is making me very givey uppy. :(
     
  11. MassiveRican

    MassiveRican GBATemp's Unofficial Vigilante
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    2,452
    Country:
    Hi Fledge68, I'm experiencing a weird bug with the Hidden Category. I hid my parent roms under CPS1/2 so that only the child roms show up with covers, however as soon as I play a game and return to WiiFlow the hidden covers are cleared and I have to do it all over again. Switching sources between plugins, Wii Games, Homebrew does not clear the hidden caterogy as it should, but as soon as I play any game plugin or otherwise, the hidden category is cleared.

    Any chance you could reproduce the issue?
     
  12. fledge68

    fledge68 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    2,065
    Country:
    United States
    if you look at the code for r914 you can see the only two lines i added have nothing to do with hidden categories
    Code:
        m_cat.remove("GENERAL", "selected_categories");
        189    +    m_cat.remove("GENERAL", "required_categories");
    it sounds to me like maybe you categories_v4.ini isn't being saved after setting the hidden games and before you launch one. I would try setting hidden cats and then stopping and restarting wiiflow and see if they are still hidden if so then play a game and return and see what happens
     
  13. sdoc96

    sdoc96 Creaky Old Stiff Member
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2007
    Messages:
    338
    Country:
    Australia
    @ PyroSpark - I had this too. See my previous posts in this thread.
    I'd also tried the IOS58 fix, but got into trouble installing it back on - lost Homebrew ability etc. I was probably doing it wrong but spent a hell of a lot of time trying to find a decent guide on how to re-install IOS58 without borking my system and having to NAND restore (which I've had to do at least 3 times).
    I even updated from 4.2E to 4.3E but still had trouble with the blank options.
    Did you end up getting it fixed? If so, can you please let me know how? This is still giving me a headache after months of mucking around.
     
  14. MassiveRican

    MassiveRican GBATemp's Unofficial Vigilante
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    2,452
    Country:
    Hehe as odd as this is gonna sound I found the problem. In plugin.ini for CPS1 and 2 I had the display name as Capcom Pro System 1 [FBA]/Capcom Pro System 2 [FBA]. Having the displayname like this resulted in categories_v4.ini having 2 entries for each CPS plugin with a headers like so
    Code:
    [Capcom Pro System 1 [FBA]
    gameid=5
    gameid=5
    etc..
     
    [Capcom Pro System 1 [FBA]]
    gameid=5
    gameid=
    etc..
    It was the same for CPS2. Usually the second headered entry had only 1 or 2 entries were as the first had most. As soon as I removed the [FBA] from displayname in plugin.ini's and re-did the Hidden categories again it was all good ^_^
     
    fledge68 likes this.
  15. drakorex

    drakorex GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    1,881
    Country:
    United States
    Using 915. There must be a memory leak somewhere. When using HQ covers, and coverflows that show many boxes at once, when I go to the source menu I get invisible icons and stars. It's even doing it to abz's Carbonik and starnight, which have always been rock solid.
     
  16. fledge68

    fledge68 GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Jan 30, 2012
    Messages:
    2,065
    Country:
    United States
    yes I experienced the same thing when using HQ covers and three rows up flows when i go to the source menu many are missing or showing as stars. just switch back to single row coverflows and it's fine. Sounds like a memory leak problem but too complicated for me to figure out.
     
  17. MassiveRican

    MassiveRican GBATemp's Unofficial Vigilante
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    2,452
    Country:
    Confirmed here too :( I didn't notice it sooner because I've been redoing the cache of my entire library, but as soon as I'm done I turn on HQ covers in the ini. I tried it out and sure enough, I see the star I icons or no icons sometimes in 3 row+ views.
     
  18. drakorex

    drakorex GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    1,881
    Country:
    United States
    Might there be a way to clear the memory before loading the source menu? Help us Fix94, you're our only hope!
     
  19. MassiveRican

    MassiveRican GBATemp's Unofficial Vigilante
    Member

    Joined:
    Aug 2, 2011
    Messages:
    2,452
    Country:
    Hey drakorex check out r916, I think Fledge68 gave you what you were asking for before.. I'm not quite sure I get it, so maybe one of you fine gentlemen can explain it to me a bit better? ^_^

    Yea I've tried to read it over and over but I have no idea what the helk you guys are talking about lol :wtf: :wacko:
     
  20. Tigran

    Tigran GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 6, 2002
    Messages:
    1,569
    Country:
    United States
    Okay... Stupid mistake and I can't find the solution.

    Accidently turned on the parental control and apperantly set a code.

    How do I turn it off?

    Never mind.. got it.

    But he code listed in the .ini was not correct.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - WiiFlow, source, Loader