Wii Will not load any disks!

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by itachigoo2, Dec 4, 2009.

Dec 4, 2009
  1. itachigoo2
    OP

    Newcomer itachigoo2 Newbie

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    Ok i need help.

    [/color] i downgraded my wii to 3.2U from 4.0U and everything went fine! but......
    in till 2 weeks later my stupid brother updated my wii to 4.2U and now my wii dose not play games from disks anymore..

    PS: you just got a new laptop and i want to do this to it! [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  2. itachigoo2
    OP

    Newcomer itachigoo2 Newbie

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I downgraded my wii to 3.2U from 4.0U and everything went fine! but......
    in till 2 weeks later my stupid brother updated my wii to 4.2U and now my wii dose not play games from disks anymore..

    PS:he just got a new laptop and i want to do this to it! [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
  3. rikuumi

    Member rikuumi GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    586
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    MORE SMILES AND FAIL COLORS PLEASE!
     
  4. WatchGintama

    Member WatchGintama GBAtemp Maniac

    Joined:
    Feb 22, 2009
    Messages:
    1,034
    Country:
    United States

Share This Page