Wii Error 20109

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by KingClitoris, Feb 12, 2010.

Feb 12, 2010

Wii Error 20109 by KingClitoris at 3:47 AM (1,993 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. KingClitoris
    OP

    Newcomer KingClitoris Member

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    33
    Country:
    United States
    I seriously cannot figure it out, only does it to Brawl. RB2 and stuff work fine >_<

    Is it because im using Brawl+?
     
  2. DarkChili

    Newcomer DarkChili Advanced Member

    Joined:
    Aug 28, 2008
    Messages:
    81
    Country:
    United States
    it's because you're in the DS section trying to play Brawl on a DS
     
  3. BlackDave

    Member BlackDave Official GBATemp "Cleanup Guy"

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    The Promised Land...
    Country:
    United States
    I'm confused now? Is he trying to play brawl on the wii or that homebrew on the DS

    If it's the wii did he say he was using a pirated version?
     
  4. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Thank you google [​IMG]


    if don't understand that, I think it means "remove your WiFi settings and do the connection thing again".
     
  5. maddpiratekidd

    Newcomer maddpiratekidd Member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United States
    basically he meant wrong forum...
     

Share This Page