Wii drive stoped working, modchip help!

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by Premachu, Feb 12, 2009.

  1. Premachu
    OP

    Premachu Newbie

    Newcomer
    8
    0
    Jan 30, 2009
    south london, Reading
    Hey ive recently purchased a wiizard + wiiclip. However, it does not work! when i cliped in the chip and powerd my wii, the drive did not spin and the consle would not turn off.

    CAN ANYONE PLEASE HELP ME!
     
  2. Scorpei

    Scorpei GBAtemp Maniac

    Member
    1,295
    2
    Aug 21, 2006
    Netherlands
    PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE PLEASE BUMP BUMP.


    Sorry, just wanted to type something in caps too (I can fully imagine your dismay [​IMG]).... Anyway, are you sure you clipped it on properly? Does it still work without the wiizard + clip? Is there a status led on the Wiizard that turns on (is there one?)
     
  3. SirTempest

    SirTempest GBAtemp Regular

    Member
    159
    1
    Jan 21, 2009
    Gambia, The
    get rid of this shitty clip and and solder the chip directly to your drivechip. lots of people have problems with these clips


    edit: SORRY I FORGOT TO WRITE IN CAPS. GET RID OF THIS SHITTY CLIP AND SOLDER THE CHIP DIRECTLY TO YOUR DRIVECHIP. LOTS OF PEOPLE HAVE PROBLEMS WITH THESE CLIPS. WAS THIS LOUD ENOUGH?
     
  4. kangrus

    kangrus Member

    Newcomer
    14
    0
    Mar 27, 2007
    check that the soldering point arnt bridged (joined), i brought a WiiKey2 + clip pre soldered, and i had the same problems... it was an easy fix, just unsolder the bridge and it worked fine
     
  5. Tichinde925

    Tichinde925 Marth Ditto Money Match?

    Member
    1,096
    0
    Jul 14, 2008
    United States
    Warwick, Rhode Island
    Use this video for reference on how to properly remove solder bridges:



    http://www.youtube.com/watch?v=eg2hxpy--gg