Wii backups stopped working???!

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Izure, Sep 4, 2010.

Sep 4, 2010
  1. Izure
    OP

    Newcomer Izure Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    19
    Location:
    Wii - Hacking
    Country:
    Norway
    Suddenly all my backups stopped working.
    backup loader 0.3 gives 002 (expected)
    neogamma gives me a "game id" error sometimes and always stops on init drive.

    Drive ping timeout error in the end.


    I can haz help?
     
  2. liquidnumb

    Member liquidnumb GBAtemp Regular

    Joined:
    May 9, 2006
    Messages:
    142
    Country:
    United States
    I've never encountered this but it sort of sounds like a hardware problem. Can anyone confirm?
     
  3. CJL18

    Member CJL18 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 4, 2007
    Messages:
    866
    Country:
    United States

    sounds like your dvd drive crapped out
     
  4. Tripp

    Member Tripp GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 17, 2006
    Messages:
    288
    Location:
    South East Florida
    Country:
    United States
    Do store bought games work?
     
  5. Izure
    OP

    Newcomer Izure Member

    Joined:
    May 23, 2010
    Messages:
    19
    Location:
    Wii - Hacking
    Country:
    Norway
    yes, the drive itself is fine. but homebrew wont even initialise the drive.

    all but the backups work.

    --edit:
    usb works, but cod is to bigfor my usb.
    ( i can play smg2 )
    --edit2:
    using darcorp lite 1.0 i got the disc to start, but after warning it froze.
    --edt3:
    mario kart started, but not cod mw.
    trying to reburn. (maybe i got a scratch, dunno.)
     

Share This Page