wii 4.3 softmod not playing back ups

Discussion in 'Wii - Hacking' started by unheared, Jan 15, 2011.

Jan 15, 2011
  1. unheared
    OP

    Newcomer unheared Advanced Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    please can any one help i have a black wii 4.3e softmod but its not playing back ups on uloader 5.1e i get dvd error -2.
    retail games work ok.
    I then tried downgraded to 4.1 same thing error on uloader 5.1e
    I would like to use uloader as i play all my games on dvd I don't have a hdd spare and yes they are dvd-r and they work on my sisters wii 4.1e

    (sorry if i sound rude)

    any help you can get would be great thank you
     
  2. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,917
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    A newer Wii like yours cannot play DVD backups. USB loading is your only option.
     
  3. unheared
    OP

    Newcomer unheared Advanced Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    not even if i downgrade the isos ?
     
  4. ddetkowski

    Member ddetkowski GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 15, 2009
    Messages:
    1,141
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Its a hardware issue, ninty put in the D3-2 dvd drives, that will NEVER read backup discs.
    USB, my friend.
     
  5. unheared
    OP

    Newcomer unheared Advanced Member

    Joined:
    Dec 1, 2008
    Messages:
    84
    Country:
    United Kingdom
    Ok thank you for all your info
     

Share This Page