wifi on my dsi

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by ralph9994, Jul 5, 2009.

Jul 5, 2009

wifi on my dsi by ralph9994 at 12:01 PM (815 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. ralph9994
    OP

    Member ralph9994 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    114
    Country:
    Netherlands
    i got a weird problem.

    i just gut my dsi yesterday. and i wanted to set up the wi-fi. it succeeded. (with my wireless network and stuff.)
    but when i want to connect the DSI shop it gives me errors. not just one but it different every time.
    like unable to connect to the internet or unable to connect to the server.
    that also applies to the software update.

    but when i put in pokemon to go online it works. i tryed to battle online and it worked even with the voice chat.

    is my dsi broken or what? the nintendo servers did not went offline. or do i need to forward ports or something?
     
  2. coolness

    Banned coolness PSN: Dutch_DarkLord

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    2,016
    Location:
    Rotterdam Bitches!!
    Country:
    Netherlands
    maybe you must update it
    ore check the site of nintendo and ask [​IMG]
    for help
     
  3. ralph9994
    OP

    Member ralph9994 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    114
    Country:
    Netherlands
    i think the second one because i cant do an software update either.
     
  4. tal32123

    Member tal32123 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    156
    Country:
    United States
    this has nothing to do with this post ralph but im hating you right now because of that 8.07 mb/s download speed although .88 upload isn't great
     

Share This Page