Why can't I use red DMA mode?

Discussion in 'Acekard' started by synce, Dec 15, 2010.

Dec 15, 2010

Why can't I use red DMA mode? by synce at 7:10 AM (570 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. synce
    OP

    Member synce だいこんちゃんのだいふぁん

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    487
    Country:
    United States
    Apparently Shiren 5 requires it but when I try using red DMA for any game my DS just freezes. Firmware related? Maybe it's my SD? I'm on 181 with a legit 8GB, even went and formatted it Panasonic but that didn't change anything
     
  2. MrsClink

    Newcomer MrsClink Member

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    21
    Country:
    United Kingdom
    I had the same problem. Turned out to be the read/write speed of my Transcend 8 GB Class 6 microSDHC.

    After installing the patched version to a Transcend 2 GB Class 6 microSDHC with a better read/write speed the game now works using
    Red DMA mode.

    Hope this helps.
     
  3. synce
    OP

    Member synce だいこんちゃんのだいふぁん

    Joined:
    Nov 5, 2009
    Messages:
    487
    Country:
    United States
    Ah I was afraid of that, thanks for confirming. Hopefully the game will be playable on yellow DMA eventually
     

Share This Page