Whoops bricked >_>

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Taik, Jul 9, 2009.

  1. Taik
    OP

    Taik GBAtemp Advanced Fan

    Member
    555
    9
    Jul 13, 2008
    France
    Hi,

    I accidentally installed too much wads at the same time and now, my wii says
    'wii memory full please delete some channels" and loads the settings menu.

    I tried deleting things but it stays 0 blocks and whenever I try to access system menu it sends me back...


    i'm on 3.2E homebrew channel installed (with cioscorp, for autoboot discs maybe ?)

    please help ! [​IMG]


    THX
     
  2. KiiWii

    KiiWii GBAtemp Psycho!

    Member
    3,563
    1,149
    Nov 17, 2008
    do you have preloader?

    if so:

    1, try boot direct to hbc use wadman to remove

    2, run ATD from it and remove a couple more of the wads u installed.

    if not try make an autoboot disk for wadman and remove that way.
     
  3. Taik
    OP

    Taik GBAtemp Advanced Fan

    Member
    555
    9
    Jul 13, 2008
    France
    Will it free blocks ?

    PS : I do not have preloader lol >_> i'm a noob XD
     
  4. skawo96

    skawo96 GBAtemp Advanced Maniac

    Member
    1,925
    2
    May 22, 2008
    Try deleting the channels that use the most blocks.
     
  5. IAmError

    IAmError Member

    Newcomer
    25
    0
    Apr 2, 2009
    United States
    I had this problem. No matter how much I deleted it still said "0 block free". Just keep copying everything you can to your SD card. All channels and saves. Eventually you will free up enough blocks.
     
  6. Taik
    OP

    Taik GBAtemp Advanced Fan

    Member
    555
    9
    Jul 13, 2008
    France
    Really ?
    Thanks then I have to keep on deleting things ?

    Do copy -> delete -> reinstall when enough place works ?
     
  7. Blue-K

    Blue-K No right of appeal.

    Member
    2,572
    1
    Jun 21, 2008
    Swaziland
    Helvetica
    Try AnyTitle Deleter.
     
  8. UranusKiller

    UranusKiller TranceMaster

    Member
    960
    3
    Feb 9, 2009
    Redcar, England, UK.
    talk about pirating :/
     
  9. Taik
    OP

    Taik GBAtemp Advanced Fan

    Member
    555
    9
    Jul 13, 2008
    France
    And what do I delete ? Cuz' I can still delete the wads with wad manager (autoboot)
     
  10. ocdetective

    ocdetective GBAtemp Advanced Fan

    Member
    601
    0
    Mar 19, 2008
    Malaysia
    Yes I had the same problem too - basically its a case of finding the game which is taking up the most blocks - once that's done it will be fine. As I am on 3.2U for me it was a case of deleting rather than copying to SD. If you have created channels you need to delete them via data management
     
  11. UranusKiller

    UranusKiller TranceMaster

    Member
    960
    3
    Feb 9, 2009
    Redcar, England, UK.
    must have been installing wiiware which are around 20-40mb a piece
     
  12. glowy

    glowy Advanced Member

    Newcomer
    97
    0
    May 18, 2007
    Netherlands
    I had this same problem after a corrupt .WAD
    Format was my only option, and solved it.
     
  13. Taik
    OP

    Taik GBAtemp Advanced Fan

    Member
    555
    9
    Jul 13, 2008
    France
    Ok thanks everybody ^^


    GBAtemp is definitely the best community ^^
     
  14. armageddan

    armageddan Advanced Member

    Newcomer
    64
    0
    Mar 26, 2009
    United States
    no problem [​IMG] i just whish my problem would get solved as easily....[​IMG]