Where can i find MMBN 6 darkcroz's final Patch!

Discussion in 'NDS - ROM Hacking and Translations' started by B3astinSnipes, Mar 1, 2010.

  1. B3astinSnipes
    OP

    Member B3astinSnipes GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    313
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Just looking for the patch he made, it was realesed. I think its on his channel but I need confirmation. [​IMG]
     
  2. CrashmanX

    Member CrashmanX Current project: SD Gundam G Generation Overworld

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,202
    Location:
    @CrashmanX
    Country:
    United States
    What was the patch supposed to do?
     
  3. B3astinSnipes
    OP

    Member B3astinSnipes GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    313
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    http://www.youtube.com/watch?v=1Qh3-Parz08
    Check this out,this basically summerizes SOME of the new features. There are more additions not included in the video but you will have to check the patch out in order to see them.

    The patch is in his channel description: http://www.youtube.com/user/darkcrosz
    One lets you play as Basscross Megaman, while the othere Lets you play as SF Megaman

    To play you need VBA, then after you get that,put the ips file in the same folder as you games and saves, then start the game thats included in the file(VBA automatically patches it). Save when your done playing, then take the ips file out and ENJOY!

    LOVE THE GAME!!! [​IMG]
     
  4. B3astinSnipes
    OP

    Member B3astinSnipes GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    313
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    If you want VBA, look on youtube for a vid with the download link
     
  5. CrashmanX

    Member CrashmanX Current project: SD Gundam G Generation Overworld

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,202
    Location:
    @CrashmanX
    Country:
    United States
    Well you dont NEED a VBA, you can use a flash cart as I plan to do.
    Also, the patch seems more like a bunch of Hacks fused into one patch, it would be cool if it changed the story also. Not a bad patch from the looks of it, I just dont personally care for the SF styled logo or the "True Bass Cross" thing, If I'm not mistaken MMBN 6 had Bass Cross already. Or else that was MMBN 5.
     
  6. B3astinSnipes
    OP

    Member B3astinSnipes GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 18, 2009
    Messages:
    313
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    I wanted to use a flash cart also but I thought you cant put gba games on it, such as r4i v1.4 or can you? [​IMG]
     
  7. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    Ah, good GBA rom hacks are so hard to find. [​IMG]
     
  8. CrashmanX

    Member CrashmanX Current project: SD Gundam G Generation Overworld

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,202
    Location:
    @CrashmanX
    Country:
    United States
     
  9. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    That reminds me, there's a rom-hacking tool called Double Helix that lets you do a whole lot to Metroid Zero Mission, and Fusion too.

    I would love to see someone get around to making their own Metroid Zero Mission hack.
     
  10. sadak5

    Member sadak5 GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    421
    Location:
    Mexico City
    Country:
    Mexico
    You can't play GBA games in a slot-1 flashcart, only if you have an iPlayer or the upcoming SCDSTWO. Besides that you'll ned an slot-2 flashcart and a non-DSi
     
  11. r.jan24

    Newcomer r.jan24 Member

    Joined:
    Jun 2, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    Philippines
  12. CrashmanX

    Member CrashmanX Current project: SD Gundam G Generation Overworld

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,202
    Location:
    @CrashmanX
    Country:
    United States
    Cyclo can play GBA games if it doesn't have a Slot-2 device, though I'm not 100% sure how well it works on DSi. Some people say it works, others say it doesn't.
     

Share This Page