What's with the cIOS_fix?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Egonny, Oct 23, 2008.

Oct 23, 2008

What's with the cIOS_fix? by Egonny at 7:56 PM (5,179 Views / 0 Likes) 12 replies

  1. Egonny
    OP

    Member Egonny GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    365
    Location:
    Brussels, Belgium
    Country:
    Belgium
    I've been away for a week, and now I see everywhere that cios_fix.wad and that it fixes compabiblity problems.
    What is it and how do I install it?

    Edit: Sorry, should've asked at the WiiGator topic but it's waaaay too messy up there.
     
  2. knowitall599

    Banned knowitall599 Banned

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    It is a replacement for the cios that you have currently. Please use cios uninstaller to uninstall the current cios and then use wad manager to install the fix. If you have any questions feel free to ask.
     
  3. Egonny
    OP

    Member Egonny GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    365
    Location:
    Brussels, Belgium
    Country:
    Belgium
    Okay, then can I just use AnyTitle Deleter and do I have to use a new backup loader or is the 0.1 fine?
     
  4. smitty1258

    Newcomer smitty1258 Member

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    link to uninstaller please. I just removed my old cios by pressing the - button in wad manager, guess I did it wrong.
     
  5. Egonny
    OP

    Member Egonny GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    365
    Location:
    Brussels, Belgium
    Country:
    Belgium
    You can find it on wii.waninkoko.info ,I think
     
  6. knowitall599

    Banned knowitall599 Banned

    Joined:
    Oct 1, 2008
    Messages:
    213
    Country:
    United States
    The backup loader .1 if fine to use.
     
  7. Egonny
    OP

    Member Egonny GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 23, 2008
    Messages:
    365
    Location:
    Brussels, Belgium
    Country:
    Belgium
    Thanks, I hope it works.
    Edit: One last question, do I have to do something with DVDx?
     
  8. djtaz

    Member djtaz PM's Full - Wadder Me

    Joined:
    Sep 21, 2008
    Messages:
    2,997
    Country:
    Ireland
    usually no - but you may have more problems if you dont look in the issues and answers thread in post 1
     
  9. Jordan10la

    Member Jordan10la GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 24, 2008
    Messages:
    192
    Country:
    Canada
    Hmm I just installed the fix without uninstalling the previous version.
     
  10. lolsjoel

    Member lolsjoel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    930
    Country:
    United States
    Me, too. The backup launcher still worked fine. Maybe it didn't utilize the updated cIOS_fix features?
     
  11. smitty1258

    Newcomer smitty1258 Member

    Joined:
    Oct 14, 2008
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    thats what im wondering
     
  12. ita54

    Newcomer ita54 Member

    Joined:
    Oct 23, 2008
    Messages:
    22
    Country:
    Germany

    me too!no problems and wario now working fine!!
     
  13. JumpMan3

    Member JumpMan3 GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 13, 2008
    Messages:
    114
    Country:
    United States
    so do i need to uninstall the old cios before putting the ciosfix?
     

Share This Page