WAIO problem

Discussion in 'DSTT' started by rockstar99, Jan 8, 2011.

Jan 8, 2011

WAIO problem by rockstar99 at 7:55 AM (1,096 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    When i load a game it just goes to YSMenu
     
  2. Nathan Drake

    Member Nathan Drake Obligations fulfilled, now I depart.

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    6,192
    Country:
    Antarctica
    I would avoid WAIO altogether and just stick with YSMenu if you have it. It's more up to date for the latest releases and will serve you better overall.

    Just a personal suggestion after seeing all the problems with the non-official Wood RPG/R4 variations.
     
  3. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    I have a supercard DSTWo already and just wanna have the nice OS on my DSTT, WAIO can also use Retro's fixes I heard
     
  4. Nathan Drake

    Member Nathan Drake Obligations fulfilled, now I depart.

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    6,192
    Country:
    Antarctica
    I haven't heard of that. Are you sure?
     
  5. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Yeah it loads roms using YSMenu which uses the 3 files extinfo, savlib and infolib
     
  6. Nathan Drake

    Member Nathan Drake Obligations fulfilled, now I depart.

    Joined:
    Jan 2, 2011
    Messages:
    6,192
    Country:
    Antarctica
    The way I knew WAIO was that it was meant to be a firmware replacement or a secondary firmware that acted much like Wood R4. The project was cancelled fairly quickly though. I have never heard of it using the same files in YSMenu though in all of my time browsing the Wood R4 variations and such.

    I'll do a little personal research and see what I can find I guess. Just wondering, did you place any YSMenu files into the WAIO folder, or were you just booting it as a secondary firmware through an NDS loader, untampered with, and had that error?
     
  7. rockstar99
    OP

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    OK I fixed the error but now when I load a game it just starts YSMenu
     
  8. avenir

    Member avenir GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 8, 2010
    Messages:
    375
    Country:
    United States
    Tell me your extlink and paste YSMenu.ini.
     

Share This Page