Wadder Script Error

Discussion in 'Wii - Hacking' started by TheEnigmaLiesbro, Feb 25, 2009.

Feb 25, 2009

Wadder Script Error by TheEnigmaLiesbro at 4:53 AM (843 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. TheEnigmaLiesbro
    OP

    Newcomer TheEnigmaLiesbro Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    I was making a sega wad last night and had my electricity go out on me in the middle of it, didnt think anything about it and just went to bed. Today i've been trying to make wads and its not letting me.
    I start it up, put in my id, channel name, pics 1 2 and 3, then the sound, then let it run and I keep getting this crap about 5 seconds in...

    [​IMG]

    Basically - I'm lost. The folder "wadder" is on my C drive, there's all kinds of crap getting put into the root of my C folder as a result of the wadder program (images of past made wads etc;) and all kinds of other crap.

    My best guess would be that its got unfinished business to do with the other Sega wad I started and got killed from (you're not supposed to touch your comp while the thingie runs right? well mine crashed completely haha) and I'm guessing its something simple. Don't want to reinstall wadder unless I have to, dont remember exactly where I got it from.
     
  2. Mrkinator

    Member Mrkinator Neil Peart Wannabe

    Joined:
    Sep 28, 2008
    Messages:
    890
    Location:
    Great White North, Eh!
    Country:
    Canada
    Reinstall, get it @ wadder.net
     
  3. EnigmaXtreme

    Member EnigmaXtreme GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 1, 2009
    Messages:
    1,340
    Location:
    Tasmania, Australia
    Country:
    Australia
    I just ahd the same problem, when u unistall make sure the wadder program folder is completely empty then reinstall
     
  4. TheEnigmaLiesbro
    OP

    Newcomer TheEnigmaLiesbro Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    ok, i uninstalled, got rid of the folder completely and everything else.
    I reinstalled and NOW when i try to make a wad, it will work as long as i dont use sound but i use sounds it gives me a different error "error 50" or something.

    doesnt bother me, i dont usually use sounds, but i tried tonight and since it gave me that i figured i'd ask
     
  5. WiiMonkey

    Member WiiMonkey GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 16, 2009
    Messages:
    408
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    Bloody hell you got stuff all over your desktop m8
     
  6. TheEnigmaLiesbro
    OP

    Newcomer TheEnigmaLiesbro Member

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    haha yeah besides the 4 folders on the right hand side at the top and the recycle bin everyting up there was junk i was currently working with or downloded today and hadn't been sorted yet, i kinda dump it all into separate folders at the end of the day - my desktop is a "catch me all" whilst i'm working on whatever. its usually clean by the end of the night lol

    anyone got any suggestions about the other error?
     

Share This Page